Breaking News

INCREDIBIL! O femeie ÎN COMĂ de zece ani a născut un băiețel sănătos

Femeia care era într-o "stare vegetativă" de mai bine de 10 ani a șocat personalul medical după ce a intrat în travaliu la o instituție de îngrijire specializată

O femeie în comă de 10 ani a născut O femeie în comă de 10 ani a născut un băiețel sănătos - Foto: iStock
Distribuie:

Publicația online Tweed Daily News informează că o femeie aflată ÎN COMĂ de mai bine de zece ani într-o instituție specializată în îngrijirea acestui tip de pacienți, a născut un băiețel perfect sănătos. Femeia se afla internată la sediul instituției Hacienda HealthCare din Arizona, în Statele Unite. Aceasta a rămas ”în stare vegetativă” după ce s-a înecat cu mai mult de un deceniu în urmă.

Potrivit CBS News, femeia a început sa intre în travaliu pe data 29 decembrie. Personalul medical a declarat că femeia a născut un băiețel perfect sănătos. Poliția investighează acum cazul ca pe un potențial atac sexual asupra femeii în comă. O sursă anonimă a spus că personalul instituției nu și-a dat seama că femeia era însărcinată. Reporterul Briana Whitney a întrebat dacă femeia era fizic capabilă să se „apere” împotriva unui atac. Sursa a confirmat faptul că aceasta „nici măcar nu era capabilă să comunice”, cu atât mai puțin să spună că este însărcinată.

Instituția nu comentează cazul

Hacienda HealthCare a refuzat să comenteze cazul, referindu-se la legile privitoare la confidențialitate. O investigație a poliției este în curs de desfășurare. Totuși instituția a dat o declarație în care se arată: „Putem spune că sănătatea și siguranța pacienților și a clienților noștri sunt prioritatea noastră numărul 1. Cooperăm întotdeauna, atunci când ne este cerut ajutorul de către orice agenție, într-un mod deschis și transparent”.

Sursa de știri a CBS a susținut, de asemenea, că spitalul a introdus o nouă regulă de la incidentul șocant. Acum personalului de sex masculin îi este interzis vadă o femeie fără ca o altă femeie să fie prezentă. Personalul instituției a fost surprins de șocantul caz. Nimeni nu a fost conștient de faptul că femeia era însărcinată până când nu a născut.

Totul s-a petrecut în momentul în care femeia a început să geamă și nimeni nu știau ce era în neregulă cu ea. O asistentă medicală care a fost acolo și-a dat seama într-un târziu ce se întâmplă. Tot ea a fost cea care a moșit copilul. Băiețelul s-a născut în viață și este sănătos.

Hacienda HealthCare pretinde că deservește în fiecare an mai mult de 2500 de persoane. Este „principalul furnizor de îngrijire medicală și servicii sociale specializate pentru copiii și tinerii din Arizona care sunt fragili din punct de vedere medical sau bolnavi cronici, inclusiv cei cu dizabilități de dezvoltare”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*