Breaking News

A bătut-o până a omorât-o! Monstruos este că apoi a postat bătaia pe internet

Un tânăr care și-a ucis soția în bătaie a făcut publică isprava sa pe rețelele de socializare lăudându-se prietenilor cu acest lucru

Și-a bătut soția și a postat totul pe internet Și-a bătut soția și a postat totul pe internet - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

Un tânăr din Rusia și-a bătut soția atât de rău încât aceasta a murit în urma rănilor provocate, iar apoi a postat bătaia pe internet, informează Daily Mail pe pagina de web.

În imaginile postate se poate observa cum soția sa este acoperită de vânătăi. Acestea au fost ultimele poze făcute înainte de tragica ei moartea. În comentariile făcute, monstrul cu chip de om se laudă prietenilor despre modul cum își „controlează” partenera. Bărbatul habar nu avea că loviturile aplicate de el îi vor provoca moartea. Soția acestuia a intrat în comă și a murit la scurt timp după aceea.

Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a agresat-o pe Anastasia Ovsiannikova la domiciliul conjugal din orașul Lebedyan. Tânăra i-a spus acestuia că vrea să-l părăsească. Bestia a lovit-o cu sălbăticie timp de câteva ore. I-a învinețit fiecare fiecare centimetru pătrat de piele, care nu mai era albă, ci neagră și albastră. Mai mult, a filmat-o pe nefericita femeie și a postat imaginile pe internet, lăudându-se prietenilor despre felul cum își ține soția „sub control”.

A postat totul pe internet

Imaginile dezgustătoare o arată pe femeie stând pe o canapea cu răni teribile care-i acoperă capul și corpul. Reușind în cele din urmă să sune la serviciile de urgență, blonda în vârstă de 28 de ani, a fost dusă la spital cu vânătăi severe, hemoragie internă și oase rupte. Din nefericire pentru ea, a intrat ulterior în comă și a murit șase zile mai târziu.

Din relatările prietenilor și familiei, femeia suferea de mult timp în urma abuzurilor fizice la care era supusă. Încercase să-și construiască curajul de a-l părăsi pe Gribanov, deoarece nu mai rezista presiunilor fizice și psihice la care acesta o supunea. Dar le-a spus prietenilor că era prea speriată de consecințele care le-ar putea suferi dacă va face acest lucru și avea perfectă dreptate. De câțiva ani tânăra fusese victima brutalității și abuzului continuu al soțului care trebuia să-i fie alături la bine și la rău.

Bărbatul a forțat-o pe tânără să renunțe la slujba pe care aceasta o avea la primăria din oraș. I-a amenințat pe tatăl și pe fratele ei. Le-a spus că dacă vor raporta abuzurile la care este supusă tânăra vor avea aceeași soartă. Purtătoarea de cuvânt a poliției din orașul Lebedyan, Iulia Kuznetzova, a declarat presei locale că: „La început, bărbatul a fost a fost acuzat de agresiune, care a provocat daune grave sănătății femeii. Dar după ce tânăra a murit, acuzațiile au fost schimbate”. Suspectul a pledat parțial vinovat, invocând faptul că a avut motivele sale să procedeze așa. Se pare că la mijloc era o a treia persoană, de care tânără se atașase.  Tânăra a decis să-l părăsească pe soțul violent.

Conform legislației din Rusia, bărbatul se confruntă acum cu 15 ani de închisoare.

Poate ești interesat:

[soliloquy id=”5517″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

2 Comments on A bătut-o până a omorât-o! Monstruos este că apoi a postat bătaia pe internet

  1. Eu nu i-aș da închisoare….ar trebui bătut la fel , chinuit până va ceda corpul.trebuue sa aibă aceeași soartă!! El de închisoare va scăpa,și va trăi …..nu!!!! Biata fată zace în pământ iar idiotul va chinui pe viitor altă femeie!!!

  2. Trebuie batut la fel ca sotia sa…pina moare si el…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*