Breaking News

CRUZIME SĂLBATICĂ! A povestit momentele de groază când partenerul i-a zdrobit un televizor în cap și a bătut-o cu sălbăticie

O tânără a povestit groaznicele momente în care i-a fost spart un televizor în moalele capului de către partenerul ei, într-un incident domestic de o cruzime sălbatică

Tânără bătută cu bestialitate de către partenerul de viață Foto: © MEN Media
Distribuie:

Supraviețuitoarea unui atac domestic de o cruzime sălbatică a povestit groaznicele momente în care i-a fost spart un televizor cu diagonala de 80 de cm în moalele capului de către partenerul ei. Incidentul violent, de o cruzime sălbatică, a avut loc în luna martie a anului 2018. Femeia a fost lovită cu televizorul atât de tare încât ecranul s-a spart și cioburile s-au împrăștiat pe podea, informează Daily Mail.

Tânăra a încercat să scape și s-a refugiat într-un colț, însă partenerul ei a continuat să o lovească cu bestialitate. Atacul a fost atât de violent încât femeia era convinsă că bărbatul o va omorî. Aceasta avea părul roșu de la sângele care-i curgea din rănile de la cap.

Imaginea de coșmar de după atac

Femeie bătută groaznic

Femeie bătută groaznic – Foto: Daily Mail

Protagoniștii acestei cumplite povești sunt Abbie Brydon, în vârstă de 28 de ani și Scott Hughes, în vârstă de 27 de ani. Ei s-au cunoscut prima dată la un pub din Manchester și s-au plăcut. Au mai vorbit un timp, după care au decis să se mute împreună. Femeia povestește că prietenii ei au avertizat-o despre faptul că Scott are un trecut dubios. Ea nu a dat prea mare importanță acestor amănunte, insistând că a descoperit o latură pozitivă a iubitului ei.

Femeie bătută groaznic de partener

Femeie bătută groaznic de partener – Foto: Daily Mail

Însă, din păcate, la nici un an după ce s-au cunoscut, aceasta a fost bătută cu o furie animalică. Cel care îi jurase iubire a bătut-o atât de rău încât a ajuns la spital într-o stare jalnică. Avea orbitele ochilor fracturate, nasul spart și o față atât de zdrobită încât proprii membrii de familie erau să nu o recunoască.

Scott va sta până la 14 ani după gratii pentru fapta sa înfiorătoare. De disperare că va fi condamnat, bărbatul a încercat mai multe șiretlicuri și minciuni. Chiar s-a tăiat pe gât, pentru a da impresia în fața anchetatorilor că ar fi acționat în legitimă apărare. Aceștia însă nu s-au lăsat convinși de stratagemele bărbatului.

Femeia bătută groaznic la câteva zile după incident – Foto: Daily Mail

Abbie a rupt doar acum, după un an, tăcerea, dând un interviu presei locale, în care povestește clipele de groază trăite. Amintirea chinului prin care a trecut a apăsat greu pe umerii ei, mai ales în timpul procesului. Femeia însă se bucură că totul s-a terminat și că a scăpat de partenerul abuziv. Acesta va fi supravegheat atent de poliție până în 2037, chiar și după ce își va ispăși sentința.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*