Breaking News

Și-a bătut iubita cu un ciocan până ce aceasta a cedat și i-a dat parola de Facebook

Tânărul care și-a bătut iubita cu un ciocan pentru că nu i-a dat parola de Facebook a fost trimis la închisoare

Tânărul care și-a bătut iubita cu un ciocan ca să-i dea parola de Facebook Tânărul care și-a bătut iubita cu un ciocan ca să-i dea parola de Facebook - © INS News Agency Ltd
Distribuie:

Tânărul în vârstă de 20 de ani care și-a bătut iubita cu un ciocan, pe nume Oscar Blackall, a fost condamnat la închisoare, informează Daily Mail. El a izbucnit în lacrimi când judecătoarea a descris cum a devenit obsedat să aibă control total asupra iubitei. Aceasta a mai descris și cum bărbatul a picat examenul de gestionare a furiei. Curtea a fost informată cum a spart laptopul iubitei, în momentul în care aceasta a vrut să vizioneze un film singură, într-o cameră separată.

Judecătoarea Emma Nott a descris cum Blackall a luat un ciocan și „a lovit-o în mod repetat cu el într-o manieră metodică”. El a încercat prin forță să primească datele de conectare la contul de Facebook al iubitei. În momentul în care a fost lovită, fata s-a ghemuit de durere pe podea. După ce nu a mai rezistat torturii, tânăra i-a dat detaliile de autentificare. Tânărul a fost mulțumit de ceea ce a văzut și a lăsat-o să plece.

Liniștea fetei nu a durat mult. Cuprins iarăși de gelozie, tânărul s-a dus la locul de muncă al fetei și a început să strige la ea. A fost și momentul în care a fost arestat. Tânăra a depus plângere și a primit certificat medico-legal. În timpul procesului judecătoarea a spus: „Deși este drept că nu i-ați provocat fracturi, atacul susținut cu un ciocan a lăsat vânătăi, lăsând efectiv victima colorată în alb-negru”.

Declarații din instanță

Avocatul apărării a declarat în instanță că inculpatul a executat deja 55 de zile în arest. El a considerat pedeapsa suficientă. A mai spus că nu există „răni grave” în urma atacului. Judecătoarea i-a respins argumentația. Ea a spus că a atacat-o pe fată deliberat cu un ciocan, la final lovind-o cu picioarele. ”Au existat o multitudine de leziuni, ce altceva putea fi mai rău?”, a concluzionat aceasta.

În mod paradoxal, victima a dat o declarație în care a spus că Blackall este o „persoană extrem de inteligentă, grijulie și cu un viitor incredibil de promițător”. Tânăra a cerut să primească o sentință îngăduitoare. A mai spus că are nevoie de ajutor și un curs de gestionarea furiei este suficient.

Blackall, pentru că și-a bătut iubita cu un ciocan, a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare. În plus mai are și un ordin de restricție pe o perioadă de cinci ani.

Poate ești interesat:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*