Breaking News

DISPARIȚIA cea mai mediatizată din istorie, va avea un controversat documentar pe NETFLIX

Părinții fetiței, Kate și Gerry, spun că ei nu au "nimic de a face" cu filmul controversat și nu vor să facă nici un comentariu pe marginea filmului

Netflix va lansa un documentar despre dispariția lui Madeleine McCann Netflix va lansa un documentar despre dispariția lui Madeleine McCann
Distribuie:

Netflix a făcut un nou documentar despre dispariția lui Madeleine McCann, care urmează să fie vizionat în această lună. Serviciul de streaming care a câștigat în această lună un premiu Oscar, cu un alt controversat documentar, prevede deja că va fi un imens succes global, dezvăluie MailOnline.

Părinții lui Maddie, Kate și Gerry, au refuzat să participe la spectacol în ciuda numeroaselor solicitări din partea producătorilor Pulse Films în ultimele 18 luni. Purtătorul lor de cuvânt a declarat că părinții au spus: „Nu vrem să avem nimic de-a face cu asta”. Netflix se laudă cu noi interviuri cheie luate anchetatorilor cazului. Anul acesta se împlinesc 12 ani de la unul dintre cele mai faimoase cazuri de copii dispăruți din lume.

O sursă apropiată producătorilor filmului a declarat că: „Toată lumea este fascinată de povestea lui Maddie. Am fi salutat ocazia de a lucra direct cu soții McCann, dar ne-au informat că nu pot. Ei nu pot lua în considerare participarea la un astfel de eveniment, atâta timp cât este în curs o investigație a poliției în răpirea fiicei lor”. Dar producătorii de la Netflix, susțin că au interviuri interesante cu oameni apropiați anchetei. Ei cred că aceștia pot face lumină în această poveste incredibil de tragică.

Povestea dispariției lui Maddie

Maddie în vârstă de trei ani a dispărut dintr-un apartament de vacanță din Portugalia, în localitatea Praia da Luz, în mai 2007. Părinții ei luau masa cu prietenii într-un restaurant din apropiere. Maddie a fost lăsată să doarmă singură cu frații ei mai mici, Sean și Amelie. Copiii erau verificați din jumătate în jumătate de oră. După misterioasa dispariție a fetiței, părinții mai speră că fiica lor ar putea fi încă găsită în viață.

O sursă din interiorul ”Pulse Films„, compania care realizează producția a spus: „Netflix speră că va fi un succes imens”. Nu se știe dacă detectivul portughez pensionar, Goncalo Amaral, care este încă implicat într-o lungă luptă de calomnie a soților McCann, a acceptat să participe. În cartea sa „Adevărul minciunii”, el îi acuză pe părinții lui Maddie că au fost suspecți în dispariția fiicei lor. Detectivul spune că aceștia au organizat o falsă răpire după ce fiica lor a murit accidental în apartamentul de vacanță.

Căutarea lui Maddie a devenit cea mai mare investigație a unei persoane dispărute din istorie. Imaginile cu chipul fetiței sunt iconice , aceasta fiind recunoscută în întreaga lume. Finanțarea căutărilor prin intermediul granturilor speciale a costat deja contribuabilului britanic 11,75 milioane de lire sterline.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*