Breaking News

Și-a făcut dreptate singur! L-a castrat pe presupusul violator al fiicei sale de 9 ani

Eduard Neumeister, un austriac a fost ucis cu brutalitate în fața restaurantului său din Africa de Sud

L-a castrat pe presupusul violator al fiicei sale de nouă ani L-a castrat pe presupusul violator al fiicei sale de nouă ani
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol despre cazul șocant al unui tată care l-a castrat parțial pe un predicator, despre care credea că ar fi efectuat un atac sexual asupra fiicei sale în vârstă de nouă ani. Cazul este judecat acum de către o instanță din Africa de Sud.

Predicatorul Mase Malgas, în vârstă de 66 de ani, a murit după ce a fost atacat pe 30 septembrie de către tatăl fetiței. Un martor pe nume Lundi Nqwelo a fost chemat să depună mărturie de către procurorii statului. Acesta a mărturisit că inculpatul a fost informat de către fosta sa soție că fiica lor a fost violată și că predicatorul Malgas ar fi fost făptuitorul.

Cum s-au petrecut faptele

Inculpatul, fosta sa soție și un prieten al cuplului l-au urmărit pe predicator, care era parohul Bisericii St. Philips din Gompo. În instanță s-a aflat că intenția bărbatului era una singură, răzbunarea. Martorul a spus că acuzatul, care are identitatea protejată pentru a nu se afla identitatea fiicei sale, i-a tras o bătaie soră cu moartea preotului. Mai mult, a încercat să-i smulgă penisul acestuia, lăsându-l pe jumătate castrat. El nu a finalizat castrarea, dar l-a lăsat pe bărbat să agonizeze cu răni extrem de „dureroase”, s-a aflat în instanță.

Cei trei justițiari au escortat victima care era acum într-o stare care îi punea viața în pericol la secția de poliție. Aici ei sperau că predicatorul va fi arestat. Agenții de poliție văzând că predicatorul este pe jumătate castrat, au solicitat imediat asistență medicală. Predicatorul Mase Malgas a murit mai târziu la spital datorită rănilor suferite.

Deocamdată nu s-a stabilit dacă predicatorul a fost cel care a violat fata. Tatăl fetei a fost însă arestat. Rapoartele medicale au confirmat că fiica inculpatului a fost violată. Acuzatului i s-a refuzat cauțiunea și a fost trimis la închisoare. Până la reluarea procesului, cazul a împărțit comunitatea locală în două părți. S-a declanșat și o dezbatere emoțională asupra justiției făcută în afara cadrului legal în Africa de Sud.

Instanța de judecată așteaptă acum dovezile ADN care se vor dovedi esențiale în cazul respectiv. Dacă predicatorul este găsit vinovat, cazul apărării va fi mai solid. Magistratul care a judecat cauza, Joel Caesar, și-a argumentat decizia de a refuza cauțiunea. El a declarat că instanța nu poate fi de acord cu justiția făcută în afara unui cadru legal. Totuși el și-a exprimat compasiunea față de fiica inculpatului. Procesul va fi reluat la o dată ulterioară.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*