Breaking News

VIDEO: L-a bătut fără milă pe agresorul sexual al fiicei sale

Un bărbat argentinian l-a bătut ca pe hoții de cai pe un profesor care se presupune că a abuzat-o sexual pe fiica sa

Un tata l-a batut fara mila pe agresorul sexual al fiicei sale Foto: Captură YouTube
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre agresorul sexual pe care un părinte l-a bătut fără milă după ce fiica sa a fost abuzată. Acesta s-a dus la școala unde învăța fiica sa și s-a năpustit furios asupra acestuia, lovindu-l fără milă.

Agresorul, un profesor pe nume Jorge Cruceno în vârstă de 30 de ani, a fost suspendat de la Școala Comercială pentru fete din Santa Marta, Argentina. În postarea video se poate vedea cum tatăl furios îl bate pe profesorul fiicei sale, acuzat de abuz sexual asupra adolescentei.

IMAGINILE DE PE CAMERA DE SUPRAVEGHERE

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rjnd-DRvun8[/embedyt]

Profesorul batut de tatal fetei agresate sexual

Foto Daily Mail

Profesorul este acuzat că a abuzat-o sexual în mod repetat pe eleva în vârstă de doar 15 ani. Pe imagini se poate vedea cum tatăl fetei se năpustește asupra profesorul într-un atac furibund asupra acestuia. În doar 15 secunde părintele i-a aplicat bărbatului 22 de lovituri. Până la urmă fiica reușește să-l tempereze și-l convingă să plece. Profesorul a fost identificat în mass-media locală ca fiind Jorge Cruceno, în vârstă de 30 de ani, angajat al Școlii Comerciale Santa Marta din centrul Argentinei.

Totul a pornit de la faptul că familia a găsit mesaje neadecvate de la profesor pe telefonul fetei. Tatăl a făcut o vizită la școala pentru a se întâlni cu autoritățile școlare după ce în prealabil a raportat abuzul la poliție. În filmul surprins pe camera de supraveghere se poate vedea cum tatăl se plimbă împreună cu fiica sa pe coridorul școlii. La un moment dat, acestea se întâlnește întâmplător cu profesorul pe care l-a raportat la poliție că i-a abuzat sexual fiica.

În acel moment, orbit de furie, tatăl se năpustește asupra profesorului aplicându-i o ploaie de lovituri. Profesorul se apără, acoperindu-și capul pentru a fi protejat de lovituri. Tatăl înfuriat i-a aplicat aproximativ 22 de lovituri profesorului în doar 15 secunde. Apoi a plecat împreună cu fiica sa care încerca să-l calmeze.

Cruceno a suferit contuzii la față și la antebraț în incident. El a fost tratat de paramedicii chemați în ajutor. Apoi a mers la secția de poliție pentru a depune o plângere împotriva tatălui. Investigațiile în ambele cazuri sunt în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*