Breaking News

Ucis de prietenă după o cascadorie care s-a transformat într-o tragedie – VIDEO

Ultimele clipe de viață ale unui YouTuber care a forțat-o pe prietena lui să tragă cu pistolul într-o carte pe care o ținea la piept

Ucis de prietena - Stiri Aiudeanul
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol în ediția sa electronică care dezvăluie ultimile clipe de viață ale YouTuber-ului Pedro Ruiz, care a fost ucis de prietenă sa într-o cascadorie ce lui i-a adus moartea, iar ei închisoarea.

Ultimele cuvinte auzite de tânărul ucis de prietenă

„Nu pot să o fac iubi, mi-e frică”, sunt ultimele cuvinte pe care le-a auzit Pedro Ruiz înainte de a fi împușcat de prietena lui. Procurorii din distictul Norman, statul Minnesota, au pus la dispoziția publicului, vineri, un material video și transcrieri după ultimul film făcut de Pedro Ruiz, 22 de ani și prietena lui Monalisa Perez, atunci în vârstă de 20 de ani.

Pedro Ruiz prezinta arma care îi va fi fatala

Din transcriere și pe imaginile video din anul 2017, se poate vedea cum fata ținea în mână un pistol DesertEagle de calibru 50, una dintre cele mai puternice arme din lume. Tânărul încerca să o convingă pe fată să tragă în enciclopedia pe care o ținea la piept, spunându-i că atâta timp cât va lovi cartea totul va fi bine.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NX8GaFMDjjI[/embedyt]

În timp ce camera filma scena care sperau devină o senzație pe YouTube, fata a tras glonțul ce a trecut prin carte, ucigându-l pe Ruiz. „Iubitule, dacă te omor ce se va întâmpla cu viața mea. Nu este în regulă ceea ce fac”, se arată în transcrierea poliției.

Ucis de prietenă - ultima poză cu cei doi înainte de tragedie

Monalisa Perez, din Redfield, Dakota de Sud, a fost condamnată la începutul acestui an la 180 de zile de închisoare pentru omor de gradul doi. Perez era însărcinată cu cel de-al doilea copil la moartea lui Ruiz, iar fiul său s-a născut în septembrie. În porțiunea de videoclip pusă la dispoziția publicului, Ruiz se adresează camerei și spune: „Deci dacă voi muri, sunt gata să merg în rai chiar acum. Dacă mor, voi fi pregătit pentru Isus. Probabil că nu mă va accepta în împărăția lui, din cauza prostiei mele, dar am încredere că prietena mea va lovi cartea și nu pe mine”. Din păcate pentru el, încrederea i-a fost fatală. Deși a lovit cartea, glonțul a trecut prin ea și l-a ucis.

Drama prin care trece acum tânăra

Mamă a doi copii pe care i-a avut cu Ruiz, tânăra a obținut o înțelegere în luna decembrie, care îi va permite să-și ispășească jumătate din pedeapsă în etape de 30 de zile, în următorii trei ani. Restul de 90 de zile îi va face efectiv într-o primă etapă. De asemenea, îi este interzis să mai dețină arme de foc. După ce l-a împușcat pe Perez, a sunat la 911 și a spus poliției că Ruiz o rugase să tragă un glonț dintr-un pistol într-o enciclopedie pe care acesta o ținea la piept. Dar proiectilul a trecut prin volum și l-a ucis pe tânărul tată. Împușcătura fatală a fost capturată de două camere care au fost pregătite pentru înregistrarea cascadoriei. Fiica lor în vârstă de trei ani, Aaliyah, a fost prezentă acolo când a avut loc tragedia.

Înainte de filmare, tânăra a scris p Twiter: „Eu și Pedro, probabil, vom filma unul dintre cele mai periculoase videoclipuri făcute vreodată. Ideea este a lui nu a mea”. Canalul YouTube al cuplului avea 218 de abonați la acea dată și era ținta glumelor internauților. În ultimul lor videoclip filmat împreună, familia era într-un parc de distracție iar Perez spunea: „Imaginați-vă când vom avea 300.000 de abonați”. Din păcate dorința de celebritate i-a adus sfârșitul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*