Breaking News

ATACAT de doi câini de luptă, un NOU-NĂSCUT A MURIT după aproape o lună în spital datorită rănilor suferite

Doi câini din rasa Staffordshire Bull Terrier au atacat un nou născut care a murit o lună mai târziu în spital din cauza rănilor suferite

Bebelușul sfâșiat de doi câini de luptă a murit o lună mai târziu la spital Bebelușul sfâșiat de doi câini de luptă a murit o lună mai târziu la spital - Foto: Daily Mail

Un nou-născut a fost sfâșiat de către doi câini din rasa Staffordshire Bull Terriers, animalele de companie ale părinților, murind în spital la aproape o lună după atac, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Reuben McNulty avea doar o lună când a fost atacat în primele ore ale zilei de duminică, 18 noiembrie, la Peterborough și a murit aproape patru săptămâni mai târziu. Poliția a anunțat astăzi că nou-născutul a decedat ieri ca urmare a rănilor provocate de câinii Fizzy și Dotty.

Cei doi câini din rasa Staffordshire Bull Terriers au fost eutanasiați încă de atunci. Ei erau animalele de companie ale părinților bebelușului, Dan McNulty și Amy Litchfield. Cei doi, în vârstă de 31 și 28 de ani, au fost arestați sub acuzația de neglijare a copilului. Ei vor fi prezentați unei instanțe și vor putea fi eliberați pe cauțiune, potrivit declarațiilor poliției.

Detectivii spun că moartea bebelușului nu este tratată ca fiind suspectă. Poliția a informat printr-o declarație publicată astăzi că: “Ambii câini au fost eutanasiați. O femeie de 28 de ani și un bărbat în vârstă de 31 de ani, ambii din Yaxley, au fost arestați. Ei au fost acuzați că și-au neglijat copilul. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă în urma autopsiei făcută de medicul legist”. Incidentul s-a petrecut într-o zonă izolată din satul Yaxley, lângă Peterborough, comitatul Cambridgeshire.

Ce spun martorii

Tatăl femeii, Peter Litchfield, a insistat că a fost un “accident ciudat”. El este deranjat de modul în care sunt acum demonizați cei doi părinți. Nu este de acord că cei doi au fost niște părinți oribili, dimpotrivă. El spune că cei doi erau foarte atașați atât de câini cât și de copil.

Dar localnicii furioși îl contrazic. Spun că au avertizat familia despre riscurile potențiale, atunci când se permite câinilor să stea în apropierea unui nou-născut. Ei au descris animalele de companie ca fiind “agresive”. Un vecin a atenționat părinții, că cei doi câini s-ar putea să nu fie obișnuiți cu bebelușul. Mai mult i-a atenționat că atunci când câinii devin geloși ei pot ataca.

Un alt vecin a declarat că în ziua respectivă a fost trezit de sunetul sirenelor de poliție. El a văzut că tânărul a fost urcat într-o mașină de poliție încătușat. Poliția a confirmat că au fost chemați la ora 1:47 dimineața duminică, 18 noiembrie. Un purtător de cuvânt a spus la acea dată: “Copilul a fost dus la spitalul din Peterborough City înainte de a fi transferat la Spitalul Addenbrooke din Cambridge cu leziuni care îi puneau viața în pericol”. Din nefericire, aproape o lună mai târziu, bebelușul a decedat.

Comentarii Facebook

1 Comment on ATACAT de doi câini de luptă, un NOU-NĂSCUT A MURIT după aproape o lună în spital datorită rănilor suferite

  1. Oprea Georgiana // 15 decembrie 2018 at 9:18 // Răspunde

    Imi mentin parerea Cristina, în primul rând parintii sunt vinovati,un copil nu se lasă nesuprqvegheat ,animalele de companie au un comportament mai ciudat in preajma copiilor mai ales cei mici datorită sunetelor pe care le scot, în primele luni este perioada de acomodare si de acceptare,animalele au si ele suflet si in momentul in care apare un copil in familie nu trebuie neglijate pt ca pot deveni geloase mai ales daca ele au fost primele in casa,din contra parerea mea e ca un copil se poate intelege foarte bine cu un animal de companie dacă noi suntem capabili sa ii acomoda unul cu celalalt .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline