Breaking News

Părinții care ȚINEAU UN COPIL ÎNTR-O CUȘCĂ lângă un șarpe boa de trei metri, insistă că acesta era în „siguranță”

Doi părinți care și-au forțat fiul să locuiască într-o cușcă de câini infestată de viermi și șobolani, au fost arestați și au fost acuzați de abuz asupra copiilor

Mama care își ținea copilul într-o cușcă de câini a fost arestată Mama care își ținea copilul într-o cușcă de câini a fost arestată
Distribuie:

Trei adulți acuzați că țineau un copil într-o cușcă pentru câini plină de viermi și șobolani, pusă într-o rulotă murdară, au susținut că acesta era cel mai sigur loc pentru el, scrie Daily Star.

Părinții copilului în vârstă de un an, TJ Brown, în vârstă de 46 de ani și Heather Scarborough, în vârstă de 42 de ani, au fost arestați în iunie. Ei au fost acuzați de abuz agravant asupra copiilor și cruzime împotriva animalelor. Bunicul Charles Brown, în vârstă de 82 de ani, a fost și el închis, dar de atunci a fost eliberat pe cauțiune.

Săptămâna trecută, într-o audiere preliminară au fost prezentate detalii despre condițiile mizerabile în care a trăit copilul. Judecătorii au fost informați că rulota se afla pe proprietatea bunicului, situată într-un loc izolat.

Păriții țineau un copil într-o cușcă

Un copil era ținut într-o cușcă de câini. Acolo își petrecea zilele stând alături de haine îmbibate cu urină, viermi și lângă o găleată cu șobolani. Cei doi au susținut în apărarea lor, că acea cușcă era doar un spațiu de joacă pentru copil. Anchetatorul șef al Biroului Șerifului din districtul Henry a declarat că există o „mare diferență” în compararea cuștii, cu un loc de joacă. Acesta a spus în fața instanței: „Când pui un copil într-un loc de joacă, nu sunt opt ​​șerpi, sute de șobolani, hamsteri și șoareci în cușcă. Nu există gândaci în cușcă, nu există haine îmbibate cu urină în cușcă. Adică, există o mare diferență”.

Cei trei suspecți au spus polițiștilor că respectiva cușcă era cel mai sigur loc în care copilul putea sta. Condițiile erau îngrozitoare. Cușca era infestată de viermi și gândaci. Mai erau trei găleți cu șobolani chiar lângă ea. La un metru distanța de cușcă era și un șarpe boa constrictor de 3 metri lungime. În plus, a fost dezvăluit în timpul audierilor, că familia avea o adevărată menajerie. 56 de câini, 531 rozătoare, 86 găini, 10 iepuri, opt șerpi, patru papagali, trei pisici, un fazan și un gecko au fost scoși din proprietate.

Poate ești interesat:

 

Poliția a primit rapoarte despre neglijarea animalelor în luna iunie. Când au inspectat proprietatea, l-au descoperit și pe băiatul de un an într-o cușcă. Copilul a dat rezultate pozitive la THC (marijuana). Pe proprietate au mai fost găsite peste 100 de plante de marijuana, precum și 17 arme semiautomate.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*