Breaking News

Un pensionar a ARUNCAT ÎN AER BUCĂTĂRIA în timp ce încerca să omoare o muscă cu un plici electric

Bărbatul în vârstă de 82 de ani a fost ușor rănit după ce a provocat din greșeală o explozie în timp ce încerca să omoare o muscă folosind un plici electric

Un pensionar și-a aruncat în aer bucătăria în timp ce încerca să omoare o muscă cu un plici electric Un pensionar și-a aruncat în aer bucătăria în timp ce încerca să omoare o muscă cu un plici electric
Distribuie:

Un pensionar francez a aruncat în aer bucătăria în timp ce încerca să omoare o muscă ce îi tulburase cina, informează publicația online Daily Mail.

Incidentul a avut loc în satul Dordogne Parcoul-Chenaud, la nord-est de Bordeaux. Deși sună incredibil, bărbatul de 82 de ani a provocat neintenționat o explozie în timp ce încerca să omoare o muscă folosind un plici electric. Incidentul a avut loc vineri seara în jurul orei 19:45.

Și-a aruncat în aer bucătăria folosind un plici electric

Bărbatul care locuiește singur în casă tocmai își pregătise cina. Ce nu știa era faptul că gazul s-a acumulat în bucătărie, în urma unei scurgeri din butelia amplasată în exterior. Când a început să mănânce, o muscă a venit și l-a enervat pe bătrân. A luat un plici electric și a încercat să omoare insecta.

Pliciul electric arată ca o rachetă de tenis. Este conceput pentru a arde insectele în momentul în care există contact cu acestea. Când a atins musca, un arc electric s-a produs și a declanșat explozia. Aceasta a deteriorat bucătăria și i-a distrus tavanul. Din fericire, bărbatul a fost rănit destul de ușor. El a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Casa este deocamdată nelocuibilă, iar pensionarul s-a mutat într-un camping, până când casa și bucătăria vor fi reparate.

Nu este un incident singular produs de aceste pliciuri electrice. În 2007, un băiat thailandez de doi ani a ajuns în spitalul din Bangkok cu arsuri grave cauzate de un astfel de plici electric. Tatăl copilului folosise dispozitivul pentru a ucide un țânțar într-o cameră. Din nefericire în cameră era un clei adeziv inflamabil care ajunsese pe podea. După ce insecta a intrat în contact cu ecranul cu plasă metalică, a fost generat un arc electric și insecta a fost incinerată. Dar în același timp, băiețelul care se juca pe podea a fost cuprins de flăcări. Adezivul inflamabil luase și el instantaneu foc. Băiețelul a fost transportat de urgență la spital.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*