Breaking News

Mama a trei copii a suferit arsuri oribile după ce DEZINFECTANTUL PENTRU MÂINI a luat foc și a explodat

A suferit arsuri oribile după ce dezinfectantul pentru mâini a luat foc A suferit arsuri oribile după ce dezinfectantul pentru mâini a luat foc și a explodat - © GoFundMe
Distribuie:

O femeie din Texas se recuperează la o unitate de terapie intensivă având arsuri pe tot corpul, după ce dezinfectantul pentru mâini a luat foc și a explodat în timp ce încerca să aprindă o lumânare, informează Daily Mail.

Vorbind de pe patul de spital, Kate Wise a spus că și-a dat cu dezinfectant pe mâini. Apoi a încercat să aprindă o lumânare la ea acasă. În acel moment mâna i-a luat foc. Când a sărit înapoi speriată, ea a atins sticla de dezinfectant, care a intrat în contact cu focul și a explodat ca o „bombă”.

Are arsuri pe tot corpul după ce dezinfectantul pentru mâini a luat foc

Femeia a suferit arsuri de gradul doi și trei pe mai multe porțiuni ale corpului. Acestea i-au afectat, inclusiv fața, mâinile și chiar picioarele. „Este o durere pe care nici nu o pot explica. Este literalmente în tot corpul tău, în toți nervii, mușchii, este peste tot”, a spus ea pentru postul de televiziune CBS din Austin.

Mama care este singură și are trei copii, a reușit cumva să-și arunce hainele arse de pe corp. Cele două fiice mai mici ale ei au alergat la vecini după ajutor. În ciuda rănilor grave, Wise a reușit să-și scoată fiica în vârstă de 14 ani cu handicap și câinii familiei afară din casă.

Prietena ei a lansat o strângere de fonduri online. Femeia și-a pierdut cea mai mare parte a mobilierului în incendiul care a urmat. În plus copiii ei sunt traumatizați și ea are nevoie de o intervenție chirurgicală reconstructivă majoră. A făcut apel public pe platforma GoFundMe pentru donații. Acestea o vor ajuta pe Wise să își plătească îngrijirile medicale, să-și îngrijească copiii și să-și achite cheltuielile de trai.

Prietena victimei a dat vina pe dezinfectant pentru accident. Ea a menționat că produsul pe bază de alcool a fost cumpărat de la un supermarket de încredere. Totuși a menționat că în timpul crizei COVID-19, au fost aduse multe produse neconforme pe rafturile magazinelor. Multe dintre ele au fost testate necorespunzător. Din această cauză este bine să utilizați produse aprobate de factorii de răspundere din domeniu.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*