Breaking News

ȘI-A FORȚAT NOROCUL! Adolescentă „tăiată în bucăți” când încerca să-și facă un selfie în fața unui tren

Fata în vârstă de 15 ani a fost ucisă pe o linie de cale ferată în timp ce încerca să-și facă un selfie în fața unui tren de marfă care venea în viteză

Adolescentă tăiată de tren când încerca să-și facă un selfie Adolescentă tăiată de tren când încerca să-și facă un selfie (© Orsk.ru/east2west news)
Distribuie:

Karina Baymukhambetova, în vârstă de 15 ani, a fost „tăiată în bucăți” când locomotiva a lovit-o în plin în timp ce încerca să-și facă un selfie pe o cale ferată din orașul Orsk din Rusia, informează Daily Mail.

Un băiat a cărei identitate nu a fost făcută publică a reușit să sară dintre șine exact la timp. Se pare că era rudă cu victima. Mecanicul trenului a frânat de urgență când i-a văzut pe cei doi între șine, dar trenul nu s-a putut opri la timp. Băiatul a avertizat-o pe Karina despre pericol, dar ea a spus: „Nu te teme de nimic în viață!”.

Conform informațiilor din presă, mecanicul a văzut oameni pe calea ferată și a acționat sirena. A acționat și frânele de urgență ale trenului. Din păcate nu a reușit să oprească garnitura de tren la timp pentru a evita o tragedie. Băiatul a reușit să sară. Fata nu a fost la fel de norocoasă și a fost lovită de locomotiva care i-a tăiat corpul în bucăți.

Durere pe rețelele sociale

Moartea fetei din orașul Orsk, situat la poalele vârfului sudic al Munților Ural, a provocat o revărsare de durere pe rețelele sociale. Prietena lui Karina, Anastasia Meshkova, a scris: „Ne amintim, iubim, jelim”. Prietena mamei de 39 a fetei a scris: „În memoria veșnică a îngerului tău mic”.

Procuratura va deschide un dosar penal în cazul morții adolescentei de 15 ani. Accidentul îngrozitor a declanșat o campanie de avertizare a tinerilor din Rusia. Ei au fost informați de necesitatea de a-și face în siguranță selfie-urile. Denis Khnykin, inspectorul de la poliția transporturi a transmis un avertisment. El a spus: „Vă cer să îmi acordați atenție și să vă avertizați și rudele. Vă rugăm să le reamintiți cât de periculoase sunt căile ferate pentru sănătatea și viața dumneavoastră”.

Copiii și adolescenții ignoră semnalele de avertizare de pe calea ferată, a spus el. În ultimele luni, două persoane în vârstă de 14 ani au suferit arsuri provocate de arcurile electrice în incidente separate. Ei încercau să își facă selfie pe vagoane ignorând pericolul liniilor de înaltă tensiune. De asemenea părinții trebuie să știe unde sunt copiii lor și cum își petrec timpul liber.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on ȘI-A FORȚAT NOROCUL! Adolescentă „tăiată în bucăți” când încerca să-și facă un selfie în fața unui tren

  1. Păcat copil tânăr condoliante familiei

Leave a comment

Your email address will not be published.


*