Breaking News

VIDEO: Un JAGUAR a atacat o femeie la grădina zoologică în momentul în care încerca să-și facă un selfie cu el

Femeia a trecut peste o barieră, menită să separe turiștii de animal pentru a-și face o poză cu el

Un jaguar a atacat o femeie care dorea să-și facă un selfie cu el Un jaguar a atacat o femeie care dorea să-și facă un selfie cu el - Foto: captură YouTube
Distribuie:

Un jaguar care a atacat o femeie la o grădină zoologică din Arizona, după ce aceasta a trecut peste o barieră, menită să separe turiștii de animal, pentru a face o poză, nu va fi eutanasiat, scrie publicația britanică Daily Mail.

Martorii au spus că femeia a încercat să facă un selfie cu jaguarul, care a atacat-o. Incidentul a avut loc sâmbăta trecută la grădina zoologică Wildlife World Zoo din apropiere de orașul Phoenix. Aceasta a trecut peste o barieră pentru a fi mai aproape de țarcul jaguarului atunci când animalul a lovit cu laba în direcția ei.

Deși existau temeri că jaguarul, care este o femelă, ar putea fi eutanasiat după acest incident, șeful grădinii zoologice a confirmat pe Twitter că acest lucru nu se va întâmpla. Reprezentanții grădinii zoologice au declarat: „Vă putem promite că nimic nu se va întâmpla cu jaguarul. Ea este un animal sălbatic și existau bariere potrivite pentru a ține clienții în siguranță. Nu e vina unui animal sălbatic atunci când barierele sunt încălcate. Ne rugăm pentru femeie și familia ei.”

Video după momentul atacului

Femeia a suferit sfâșieturi severe la braț și sângera puternic. În imaginile surprinse de camera unui martor, se poate vedea cum femeia era la pământ urlând de durere în timp ce-și îngrijea brațul. În filmare se mai poate vedea și o tăietură adâncă pe brațul femeii.

Oficialii de la grădina zoologică au luat la cunoștință faptul că femeia a urcat peste barieră. Ei spun că vor cerceta incidentul. „Regretăm să vă informăm că în această seară, înainte de închidere, a avut loc un incident în care a fost implicată o vizitatoare. Aceasta a trecut de bariera de protecție pentru a-și face o poză, potrivit martorilor oculari”. Anunțul a fost făcut într-o declarație de cei de la Wildlife World Zoo. „Vizitatoarea a suferit răni care nu i-au pus viața în pericol de la una din femele noastre jaguar. La cererea familiei, au fost chemați paramedicii. În nici un moment nu s-a aflat animalul în afara incintei sale. Incidentul este cercetat cu seriozitate.”

Directorul grădinii zoologice, Mickey Ollson, a spus că este a doua oară în această lună când jaguarul a încercat să lovească un vizitator.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline