Breaking News

Un copil de 10 ani A MURIT cu declarația pe proprie răspundere în mână, după ce s-a întors după ea, pentru că o uitase

Băiețelul de doar 10 ani din comuna Victoria județul Iași a murit înecat cu declarația pe proprie răspundere în mână după ce a căzut de pe un podeț improvizat

Copil de 10 ani mort cu declarația pe proprie răspundere în mână Copil de 10 ani mort cu declarația pe proprie răspundere în mână - Colaj foto: © bzi.ro
Distribuie:

Caz tragic în comuna Victoria din județul Iași, unde un copil de 10 ani a murit înecat cu declarația pe proprie răspundere în mână, după ce a alunecat pe un podeț improvizat peste râul Jijia, informează site-ul de știri Bună Ziua Iași.

Băiatul tocmai se întorcea de la fratele său mai mare, care îl chemase pentru a-i da o sacoșă de mâncare. Pentru a ajunge la fratele său, băiețelul era nevoit să trează peste un podeț improvizat peste râul Jijia. Acesta fusese la fratele său mai mare pentru a lua o sacoșă cu pește pentru familia sa. Avea sacoșa într-o mână și declarația pe propria răspundere obligatorie în perioada de pandemiei de coronavirus în cealaltă mână. Din nefericire băiețelul a alunecat pe scândurile alunecoase și ude ale podețului improvizat și a căzut în apă. Râul Jijia tocmai crescuse din cauza ploilor din ultimele zile.

Și-a uitat declarația pe proprie răspundere

Ghinionul băiețelului a fost că s-a întors înapoi pentru că a uitat declarația pe propria răspundere la fratele său. Podețul improvizat are mai multe scânduri lipsă, spun sătenii indignați acum de nefericitul accident. Probabil că băiețelul a alunecat pe podețul plin de mâzgă și a căzut. Pentru că nu știa să înoate, acesta s-a înecat. Impresionant și tragic este faptul că a fost găsit mort, strângând în mână declarația pe proprie răspundere.

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută în jurul orei 17:30. Distanța dintre locuința fratelui și cea unde locuia băiatul este de câțiva kilometri. Traseul este dificil, pe teren accidentat, printre dealuri pline de arbuști. Dar cel mai periculos loc, era puntea improvizată peste râul Jijia, aflată în imediata apropiere a casei fratelui său. A fost ultimul drum, fatal, pentru băiețelul de zece ani din localitatea Icușeni.

Oamenii locului sunt îngroziți și revoltați de cumplita tragedie. Ei au aprins lumânări și s-au rugat pentru băiețel la locul unde și-a găsit sfârșitul. Băiatul provenea dintr-o familie nevoiașă și făcea acest traseu zilnic pentru a-și întreține familia. Tatăl băiatului a murit și era crescut doar de mama sa. Fratele mai mare îi ajuta cum putea din puținul lui. Băiețelul mai avea o soră cu probleme de sănătate, pe care mama lui o îngrijea cât putea de bine în condițiile date.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*