Breaking News

Momentul sfâșietor în care o adolescentă își îmbrățișează iubitul înecat înainte de a fi decuplat de la aparate

Acesta a fost declarat în moarte cerebrală și a fost decuplat de la aparate, la cinci zile după ce s-a înecat în mare într-o vacanță petrecută cu familia

Momentul sfasietor în care o adolescentă isi i-a ramas bun de la iubitul inecat © Stephanie Ray - Facebook
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol pe pagina sa de web cu povestea tristă a doi adolescenți îndrăgostiți, după ce băiatul s-a înecat la mare. Fata a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care ea stă cu capul pe pieptul iubitului său, cu doar câteva momente înainte ca acesta să fie decuplat de la aparatele cu care era menținut artificial în viață.

Fotografia care nu are cum să nu îți sfâșie inima, surprinde momentul trist și înduioșător când Stephanie Ray în vârstă de 15 ani, își ia rămas bun de la prietenul ei, Blake Ward, în vârstă de 16 ani, care a fost în mod tragic tras de curenții marini săptămâna trecută și s-a înecat. Blake era unul dintre cei trei adolescenți salvați de pe mare în Tywyn, o stațiune din provincia Gwynedd, în nord-vestul Țării Galilor, după ce a fost adus pe țărm în stare de inconștiență timp ce era în vacanță cu familia.

Filmul tragediei

Se presupune că băiatul care venise din orașul Dudley împreună cu familia în vacanță la mare, s-a dus să înoate pentru a se răcori, dar a fost tras de curenți în larg. După ce a fost resuscitat minute bune de către personalul medical de pe plajă, acesta a fost dus la spitalul de copii Alder Hey din Liverpool, unde a fost cuplat la aparatele de susținere a vieții. Două elicoptere, trei bărci de salvare, și două echipaje ale pazei de coastă, paramedici și polițiști au fost chemați pe plajă pentru a-i salva pe cei trei băieți din mare, scrie publicația Daily Mirror.

Momentul sfâșietor în care o adolescentă își îmbrățișează iubitul înecat înainte de a fi decuplat de la aparate

©  Stephanie Ray – Facebook

Dar medicii, sâmbătă dimineața l-au declarat în moarte cerebrală și împreună cu rudele au decis să-l deconecteze de la echipamentul de susținere a vieții. Înainte de a-l decupla de la aparate, Stephanie a fost fotografiată împărtășind ultimul moment de intimitate cu iubitul său înecat. Ea a fost alături de el în fiecare secundă de când a fost scos din apă până când doctorii au decis să-l decupleze de la aparate. În final, și-a luat la revedere de la el, urcându-se în patul lui de spital și punându-și unul din brațele sale în jurul lui Blake.

În aceeași zi au fost postate două mesaje sfâșietoare pe Facebook. Mama băiatului, Becky a scris: „Blake, băiatul nostru frumos, curajos, inimos și inteligent, a murit din păcate în această dimineață la ora 7:03”.

Și adolescenta a postat imaginea sfâșietoare a despărțirii de iubitul ei pe pagina personală de Facebook cu un mesaj venit din inimă: „Astăzi a fost cea mai grea zi pentru mine și va fi o zi pe care nu o voi putea uita niciodată”, a scris ea.

„După cum unii dintre voi știți, Blake a fost implicat într-un accident teribil marți. Am fost alături de el și nu l-am lăsat. După cum știți cu toții, Blake a fost o persoană iubitoare, care ar fi făcut orice pentru oricine. Mi s-a spus ieri că Blake nu se va mai recupera și creierul lui a intrat în moarte cerebrală. A trebuit luată decizia grea de a opri aparatele și a-l lăsa să plece la ceruri”. Ea a continuat: „Dar știu doar că Blake nu a simțit nici o durere și a murit cu familia în jurul lui. Deși l-am pierdut pentru totdeauna, va avea un loc special în inima mea și nu-l voi uita niciodată pe Blake…”.

Alții l-au comemorat pe adolescent în week-end. Conducerea Școlii Hillcrest și Colegiul Comunitar din Netheron, locul unde a studiat Blake, i-au adus un omagiu băiatului într-o scurtă alocuțiune, potrivit presei locale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*