Breaking News

Un tânăr de 18 ani bolnav în fază terminală, s-a căsătorit cu iubita lui știind că mai are doar câteva luni de trăit

Băiatul de în vârstă de 18 ani s-a căsătorit cu prietena sa din liceu după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă și i s-au mai dat doar câteva luni de viață

Tânărul bolnav în fază terminală s-a căsătorit cu iubita lui - Sursa foto: GoFundMe Tânărul bolnav în fază terminală s-a căsătorit cu iubita lui - Sursa foto: © GoFundMe
Distribuie:

Chase Smith, un adolescent de 18 ani bolnav în fază terminală s-a căsătorit cu Sadie Mills pe 29 aprilie, după ce a fost diagnosticat cu un cancer al oaselor având metastaze generalizate, informează publicația METRO.

Povestea lor de dragoste este una tipic adolescentină. Cei doi au fost tot timpul împreună de la prima întâlnire. Erau nedespărțiți, iar tânăra îl descrie în mod elogios. Ea a spus despre el: „Este atât de dulce. Este foarte politicos. Este un bun creștin. Ne-am îndrăgostit fiecare de personalitatea celuilalt. Acum, el este tot ceea ce contează pentru mine”.

Cei doi au studiat la licee diferite și s-a întâlnit pentru prima dată la o înghețată în 2018. Era după un concurs de înot între cele două licee. S-au mai întâlnit apoi întâmplător de câteva ori. Un an mai târziu, Chase i-a cerut lui Sadie numărul ei. Curând romantismul dintre cei doi a înflorit rapid. Sadie a fost încurajată de maturitatea și dăruirea lui Chase. Cuplul petrecea aproape tot timpul împreună. Se bucurau de fiecare lucru minor din viața lor. Mergeau împreună la filme, participau la slujbele religioase și vorbeau tot timpul despre planurile de viitor.

Au hotărât chiar să urmeze cursurile aceleiași universități după terminarea liceului. Totul a fost frumos până în momentul în care Chase a primit vestea îngrozitoare. Medicii i-au spus că mai avea doar între trei și cinci luni de trăit, cu sau fără tratament. Pentru înotătorul cu performanțe la nivel național vestea a fost devastatoare.

Boala a recidivat

Tânărul care învinsese anterior boala, între anii 2014 și 2016, a aflat că este bolnav în fază terminală după ce boala recidivase. Medicii i-au găsit metastaze generalizate în tot corpul. Chase și Sadie au plănuit inițial să se căsătorească după terminarea facultății. Boala tânărului i-a determinat să se căsătorească mai curând, după ce au primit binecuvântarea părinților. Ceremonia a fost organizată în doar patru zile, relatează publicația „Indy Star”.

Chase și Sadie s-au căsătorit pe o alee de la casa părinților lui Sadie. Era locul în care s-au sărutat pentru prima dată. Soțul a spus cu mândrie că ziua nunții sale a fost „bucurie pură”. El a adăugat: „Cel mai important lucru din lumea în acest moment este să petrec timpul rămas iubind și râzând. Să trăiesc viața la maxim și să iubesc fiecare moment care mi-a mai rămas”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*