Breaking News

VIDEO: China a început arestarea în masă a persoanelor suspectate că sunt infectate cu CORONAVIRUS

Un videoclip distribuit pe o rețea de socializare arată personal îmbrăcat în costume de protecție, forțând oamenii să iasă din case pentru a-i duce în tabere de carantină

China a început arestarea în masă a persoanelor suspectate că sunt infectate cu CORONAVIRUS China a început arestarea în masă a persoanelor suspectate că sunt infectate cu CORONAVIRUS
Distribuie:

După ce 86 de oameni au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore, China a început arestarea în masă a persoanelor suspectate că sunt infectate, informează Daily Mail.

Un videoclip tulburător postat pe YouTube arată cum persoane echipate în costume de protecție din hazmat, târăsc afară oamenii din casele lor. Aceștia sunt duși cu forța în taberele de carantină, după ce numărul morților a ajuns la 725 în toată lumea.

O sinteză în timp real a evoluției epidemiei este dată mai jos

Videoclipul postat pe YouTube

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KV3bwM_0p0A[/embedyt]

Oficialii în costume de protecție sunt văzuți ținând de brațe două persoane pe care le extrag din casă. Un al treilea bărbat opune o rezistență acerbă în videoclipul șocant partajat online. Acesta se opune din răsputeri să fie ridicat. În cele din urmă trei persoane reușesc să îl scoată din casă. Filmările, făcute în Wuhan, au apărut după ce vicepremierul chinez Sun Chunlan a cerut un „război împotriva oamenilor” care propagă epidemia.

Vineri, guvernul central al Chinei a ordonat ca în Wuhan toți pacienții suspectați, precum și oamenii care au avut contact cu aceștia să fie duși în taberele de carantină în masă. Vicepremierul Sun a cerut oficialilor comuniști de la toate nivelurile să conducă activ această „stare de război”.  În caz contrar vor fi „puși la stâlpul infamiei pentru totdeauna”.

Orașul Wuhan are în jur de 14 milioane de locuitori. Nu se știe câți oameni vor fi puși în carantină sau unde vor fi ținuți. Oficialii din Wuhan efectuează acum controale de sănătate din ușă în ușă. În felul acesta se speră că vor fi identificați purtătorii potențiali ai virusului care ar trebui să fie izolați. Arestarea în masă este cerută pentru patru tipuri de persoane din Wuhan. Acestea vor fi izolate obligatoriu în taberele de carantină. Persoanele vizate sunt: cazurile confirmate, cazuri suspecte, persoane care au fost în contact strâns cu primele două categorii și cei care au febră.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*