Breaking News

VIDEO: Ce au găsit polițiștii care au descins la casa unui bărbat, unde o vecină reclamase că o femeie urla după ajutor

În clipa în care aceștia au ajuns la casa lui din Florida au constatat că este un papagal vorbitor care fusese învățat să strige după ajutor

Un papagal vorbitor a declanșat o alertă la poliție care s-a dovedit falsă Un papagal vorbitor a declanșat o alertă la poliție care s-a dovedit falsă
Distribuie:

Polițiștii din Florida au ajuns la o casă pentru a verifica apelul unei femei care reclamase că o femeie urla după ajutor, informează Daily Mail pe pagina sa de web. Surpriza a fost că nu o femeie urla, ci un papagal vorbitor.

Momentul amuzant s-a produs în fața casei unui cuplu pe plaja Lake Worth. Bărbatul îi repara mașina soției sale chiar înainte de Revelion. Filmul de pe camera de supraveghere de la domiciliul familiei a înregistrat toată scena. Soțul meșterea de zor la mașină în timp ce papagalul Rambo gemea „ajută-mă” și „dă-mi drumul!”.

Toată scena a fost descrisă chiar de bărbatul neidentificat pentru publicația ViralHog. „Schimbam frânele de la mașina soției mele și-l aveam pe papagalul meu de 40 de ani, Rambo, pe stinghia lui de afară. Acesta cânta și vorbea”.

În doar câteva minute polițiștii au ajuns la domiciliul cuplului. Bărbatul a sărit surprins când i-a văzut pe cei trei polițiști. S-a prins repede despre ce este vorba.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=elPOqwA4SA4[/embedyt]

Ei l-au informat că o vecină din apropiere a raportat că a auzit țipetele disperate ale unei femei din interiorul locuinței. Bărbatul zâmbind a intrat în curtea casei și l-a adus pe papagalul vorbitor. A făcut și o demonstrație cu țipetele uimitoare ale lui Rambo, pe care acesta le învățase încă din de când era pui. „Uneori, Rambo strigă„ ajutor, ajutor, dă-mi drumul”. Bărbatul a spus că cineva l-a învățat acest lucru când era mic.

La vederea lui Rambo polițiștii au izbucnit în râs. După plecarea acestora bărbatul l-a luat pe Rambo și l-a prezentat vecinei care îl reclamase. Aceasta s-a amuzat și ea copios de toată întâmplarea.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*