Breaking News

O pensionară de 80 de ani și-a găsit iubirea vieții ei, un tânăr de 35 de ani, cu care vrea să se căsătorească

Iris Jones s-a îndrăgostit de un bărbat din Egipt pe nume Mohamed Ahmed Irbriham pe care l-a cunoscut pe Facebook

Iris Jones s-a îndrăgostit de un bărbat din Egipt pe nume Mohamed Ahmed Irbriham Iris Jones s-a îndrăgostit de un bărbat din Egipt pe nume Mohamed Ahmed Irbriham
Distribuie:

După patru zile petrecute împreună cu un tânăr pe care l-a întâlnit pe Facebook, Iris Jones, o pensionară de 80 de ani a încercat să se căsătorească la Cairo cu iubirea vieții ei, un tânăr de 35 de ani, informează publicația The Mirror pe pagina sa de web.

Din nefericire pentru ea, nu a avut documentele necesare. Acum Iris vrea să se întoarcă în Marea Britanie împreună cu noul său iubit, în ciuda opoziției din partea familiei sale. Femeia insistă că Mohamed nu vrea banii și nu caută că obțină un pașaport eliberat de Marea Britanie. Ea spune: „Dacă se va căsători cu mine pentru averea mea, va fi din păcate dezamăgit pentru că trăiesc doar dintr-o pensie. Sunt sinceră și i-am spus din start că mi-ar părea rău să fie un linge-blide”.

Femeia spune că în Egipt au ieșit la cele mai bune restaurante, dar au plătit totul ”jumi/juma”. Tânărul este dispus și să semneze un contract prenupțial, motivând că nu dorește casa pensionarei.

Argumentele femeii

Pensionara de 80 de ani, spune că a petrecut ani buni făcându-i pe alți oameni fericiți. Acum dorește doar să se mărite cu bărbatul pe care îl iubește înainte de a muri. Consideră că întotdeauna a fost o rebelă și găsește că el este bărbatul perfect pentru ea.

Femeia a povestit cum a întâmpinat-o Mohamed când s-au întâlnit pentru prima dată pe aeroportul din Cairo. Era în noiembrie trecut. Apoi totul s-a desfășurat ca un uragan între ei.

Iris trăiește din pensie și o indemnizație de invaliditate de 200 de lire pe săptămână. Este o fostă femeie de serviciu, dar are un bungalou de 220.000 de lire sterline. Între timp, Mohamed și-a scos din bancă micile economii după ce și-a părăsit locul de muncă. Șeful său a refuzat să-i acorde timp liber pentru vizita lui Iris.

Dar Romeo, din Gizeh, insistă că nu este interesat de Iris pentru câștiguri materiale. El spune: „Nu este vorba despre bani. Banii nu sunt totul. Nu-ți pot cumpăra fericirea. Dragostea nu are o vârstă și nu cunoaște limite. Iris și cu mine am constatat că ne-am înțeles bine și am simțit tandrețea. Nu-mi pasă de părerea nimănui, fac doar ce mi se pare mie corect”.

Bărbatul este inspector de calitate în domeniul materialelor de sudură. Este educat și a călătorit în multe țări străine. El spune că nu este corect ca oamenii să privească totul prin prisma materialismului. Dacă o fac, nu au sentimente, a mai declarat bărbatul.

Pensionară de 80 de ani și bărbat de 35 … rămâne de văzut cât de rezistentă va fi relația celor doi.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*