Breaking News

O maidaneză din România născută cu o deformație facială oribilă își caută o familie adoptivă în Anglia

Bethany, o corcitură de labrador care s-a născut în România cu o față atât de desfigurată încât șochează oamenii, caută o familie iubitoare în Anglia

Maidaneza din România cu o deformație facială urâtă caută o familie adoptivă Maidaneza din România cu o deformație facială urâtă caută o familie adoptivă - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Maidaneza din România născută cu o deformație facială atât de severă încât îi lasă „șocați” pe oamenii cu care se întâlnește, caută o familie adoptivă, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Botezat Bethany, corcitura de labrador în vârstă de opt luni, s-a născut cu o deformație facială care presupune că partea superioară a botului este răsucită într-o parte, în felul acesta dinții săi fiindu-i expuși tot timpul. Deși arată ca un monstru canin, acest lucru nu îi afectează deloc sănătatea.

Bethany, care a fost consultată de un medic veterinar a primit aprobarea să călătorească din România în Marea Britanie după ce a fost salvată. Poate mânca, bea, alerga și se poate juca la fel ca orice alt pui. Acum, salvatorii de la un adăpost de câini unde a fost dusă, vor să-i găsească o casă permanentă.

Cine este salvatoarea cățelușei

Zoe Casey, în vârstă de 46 de ani, speră că oricine o va adopta Bethany să poată privi dincolo de handicapul câinelui și să îi vadă personalitatea „uimitoare”. Ea a spus că: „Nu e absolut nimic în neregulă cu Bethany, nici măcar nu sforăie când doarme”. Oamenii s-au interesat de condiția cățelușei, iar toți au fost asigurați că aceasta a fost verificată atât în Calais cât și în Dover de veterinari.

Femeia spune că: „Dacă ar fi fost bolnavă, ar fi fost confiscată pentru că asta este treaba lor. Este perfect sănătoasă. Este cel mai uimitor câine. Este blândă și fericită”. Cățelul a fost luat la plimbare, aleargă, răspunde la comenzi și iubește copiii. A intrat în contact cu alți câini și are un temperament aproape perfect pentru un câine.

Doamna Casey a spus că oamenii nu trebuie să aleagă un câine în special după aspect. Ei trebuie să gândească un pic mai profund. Personalitatea câinelui este foarte importantă. Ea speră să găsească o familie care să o trateze ca pe un câine normal. Este normală chiar dacă nu o arată.

Mama lui Bethany era un câine al străzii din România, când a rămas gestantă. O familie a luat-o și a îngrijit puii abia fătați până când au putut fi salvați. Medicul veterinar din România este de părere că este o corcitură de cocker spaniol cu labrador. Acest lucru ar fi putut determina fața deformată a lui Bethany.

 

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*