Breaking News

O femeie s-a trezit cu o găleată de fecale în cap, iar un bărbat a fost împins sub roțile unui camion – VIDEO

Ambele incidente au în comun faptul că au fost provocate de oameni ai străzii din orașul Los Angeles

Incidente bizare și periculoase cu oameni ai străzii din Los Angeles Incidente bizare și periculoase cu oameni ai străzii din Los Angeles
Distribuie:

Unei femei din California i-a fost turnată o găleată de fecale în cap, într-un atac care a implicat un bărbat fără adăpost, informează Daily Mail.

Heidi Van Tassel a spus că incidentul revoltător a avut loc în apropiere de ”ALEEA CELEBRITĂȚILOR” de la Hollywood, în Los Angeles. Bizarul incident a avut loc acum șapte luni.
Femeia spune că în momentul în care a vrut să urce în mașina ei, a apărut lângă ea un om al străzii. Acesta i-a turnat în cap o găleată de fecale, pe care le-a descris drept diaree.

Ea a declarat pentru postul de televiziune NBC Los Angeles: „Este atât de traumatizant, că a fost diaree. Lichidul era fierbinte. Eram înmuiată și îmi curgea pe gene și în ochi. Paramedicii care au venit să mă trateze au fost șocați. Au spus că există atât de multe fecale pe mine, încât părea că omul le adunase timp de o lună.”

Un reportaj pe această temă va fi difuzat pe NBC

Problema a fost dezbătută de un reporter al NBC. Acesta a vorbit despre numărul în creștere al infracțiunilor violente și bizare care au implicat persoanele fără adăpost. Reportajul a fost difuzate luni seara. Femeia a mărturisit că incidentul groaznic i-a schimbat total viața. Ei îi este frică acum să se mai plimbe pe stradă. Ea a mai declarat: „A fost ceva ce nu voi uita vreodată, a fost dezgustător”. Paramedicii au dus-o la Spitalul Presbiterian de la Hollywood după atacul șocant. Acolo a fost testată pentru boli cauzate de contactul cu acea găleată de fecale. Va trebui să fie reexaminată în fiecare lună o bună perioadă de timp.

Bărbatul care a atacat-o a fost identificat cu cazier și se numește Jere Blessings. El este descris ca având „schizofrenie și tulburări psihotice”. Deși a fost trimis de un un judecător într-o unitate de tratament a bolilor mintale, a fost eliberat în august.

Alt caz înfiorător

Un alt incident în care a fost implicat un om al străzii s-a întâmplat anul trecut. Acesta este momentul de infarct, în care un bărbat fără adăpost a împins un trecător obișnuit sub un camion. Camera de supraveghere a surprins momentul în care acesta l-a împins pe pieton sub roțile camionului din centrul orașului Los Angeles.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XeOy2qsV5E4[/embedyt]

Victima, un bărbat bine îmbrăcat de circa 60 de ani, a fost serios rănită în urma atacului din plină zi. Atacatorul său poartă o glugă de culoare galben neon și pantofi de culoare gri. Videoclipul prezintă momentul în care agresorul lansează asaltul bolnav. El l-a împins pe bărbat sub roțile camionului, după care a ridicat ceva de jos și apoi și-a continuat calm drumul.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*