Breaking News

VIDEO: Român răzbunat! ÎNCHISOARE pentru VEDETA YouTube care a umilit un om al străzii român în Spania

Tânărul care i-a dat unui om al străzii român din Spania să mănânce biscuiți Oreos umpluți cu pastă de dinți a fost condamnat la închisoare

Vedeta YouTube condamnată la închisoare după ce a umilit un român om al străzii Vedeta YouTube condamnată la închisoare după ce a umilit un român om al străzii
Distribuie:

Vedeta YouTube care a înșelat un om al străzii din România, dându-i să mănânce biscuiți Oreos umpluți cu pastă de dinți, ca să-și „curețe dinții”, a fost condamnată la 15 luni de închisoare, informează Daily Mail.

Tânărul, cunoscut pentru farsele stupide pe care le face pe YouTube, a fost condamnat la 15 luni de închisoare. Vineri, un tribunal din Barcelona l-a obligat pe Kanghua Ren să plătească, de asemenea, 20.000 € compensații românului. Deoarece este la prima infracțiune, legea spaniolă suspendă de obicei executarea pedepsei cu închisoarea pentru cei condamnați la mai puțin de doi ani, potrivit The New York Times. Curtea a ordonat de asemena suspendarea contului de pe YouTube și de pe alte platforme sociale timp de cinci ani.

Farsa care i-a adus condamnarea

Ren, care are un blog video pe You Tube cu numele RetSet, s-a filmat în ianuarie 2017 făcând o farsă unui om al străzii român din Spania. El a înlocuit umplutura albă într-un întreg pachet de biscuiți cu pastă de dinți și a reambalat-o. Apoi, tânărul în vârstă de 19 ani, l-a dat unui bărbat fără adăpost, pe nume Gheorghe L, care stătea pe străzile din Barcelona. Gheorge, în vârstă de 53 de ani, a spus că s-a simțit rău și a aruncat ce a mai rămas în pachet la cinci minute după ce a mâncat din el. S-a temut pentru viața sa, deoarece nu știa ce pusese RetSet în biscuiți.

RetSet a publicat postarea și a comentat întâmplarea. „Poate că am mers puțin cam departe, dar uitați-vă la partea pozitivă: acest lucru îl va ajuta să-și curețe dinții. Cred că nu i-a curățat de când a venit aici săracul”, a spus RetSet cu cinism în film. RetSet câștiga în medie 2.200 de dolari pe lună din publicitate prin intermediul canalului său. Acesta are peste un milion de abonați, conform documentelor prezentate judecătorilor, scrie publicația El Pais.

Vedeta YouTube a fost acuzată de o „infracțiune împotriva integrității morale”. Procurorii au cerut inițial doi ani închisoare și o compensație materială pentru Gheorge. După ce a primit numeroase reacții negative din partea urmăritorilor, RetSet s-a întors la Gheorge.

Într-un alt videoclip el încerca să-i convingă pe internauți că acestuia îi plăcea Oreos-ul umplut cu pastă de dinți. „Oamenii exagerează la glumele de pe stradă (făcute) unui cerșetor. Dacă ai face aceeași glumă unei persoane obișnuite, ea nu va spune nimic”, a spus el. El intenționa să-și petreacă o noapte pe stradă cu românul fără adăpost, dar un martor a chemat poliția.

Incidentul redat de presa spaniolă

RetSet a șters ulterior videoclipurile și i-a oferit lui Gheorge aproximativ 380 de dolari pentru a nu vorbi. Gheorge a spus că nimeni nu l-a tratat atât de rău în tot timpul în care trăise pe stradă.

Tânărul nu este la prima farsă stupidă

Vedeta YouTube nu este la prima farsă de acest gen. El a făcut sandvișuri umplute cu fecale de pisică pe care le-a dat elevilor și bătrânilor într-o altă glumă proastă. Instanța a mai auzit și despre alte farse inadecvate. El s-a apărat spunând: „Fac aceste lucruri pentru spectacol. Oamenilor le place tot ceea ce este morbid”. Potrivit presei spaniole, Ren s-a născut în China, dar a crescut în Barcelona.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline