Breaking News

VIDEO: Primar LEGAT de o camionetă și TÂRÂT PE STRĂZI de cetățenii supărați că nu și-a respectat promisiunile electorale

Un grup de cetățeni mexicani l-au scos pe primar din birou și l-au târât pe străzi pentru că nu și-a respectat promisiunea de a le repara

Primar târât pe străzi de o camionetă pentru că nu și-a ținut promisiunile electorale Primar târât pe străzi de o camionetă pentru că nu și-a ținut promisiunile electorale - Foto: captură video
Distribuie:

Un primar din Mexic a fost legat de o camionetă și târât pe străzi de cetățenii supărați, care protestau pentru că nu și-a ținut promisiunile din campania electorală, informează Daily Mail.

Jorge Luis Escandon Hernandez, este primarul orașului Las Margaritas din statul Chiapas. Acesta a fost luat cu asalt chiar în biroul său, de o mulțime de rezidenți supărați că nu și-a respectat promisiunile. Promisese că va asfalta străzile orașului, dar pentru că nu s-a ținut de cuvânt, cetățenii au reacționat.

Filmul incidentului

Marți, locuitorii orașului au luat cu asalt primăria și i-au cerut să-și îndeplinească promisiunile. Tot scandalul a fost descris în publicația El Heraldo de Mexico. Primarul a fost scos cu forța din biroul său și a fost legat de o camionetă.

Un videoclip postat pe YouTube arată desfășurarea evenimentelor. Locuitorii înarmați cu bâte îl răpesc pe edil din sediul primăriei. Partizanii acestuia încearcă să-l apere, scene haotice derulându-se în fața primăriei. Ultimele 17 secunde din videoclip îl arată pe primarul Escandon legat în spatele unei camionete Toyota. Era legat cu o funie și târât pe stradă de vehiculul în mișcare. Primarul a fost târât pe străzile orașului până când aproximativ 40 de polițiști au intervenit și au oprit camioneta.

Bilanțul incidentului

În urma incidentului 20 de persoane au fost rănite în altercațiile produse. Alte cel puțin 30 de persoane au fost reținute. Deși a fost târât pe străzi, primarul Escandon s-a ales doar cu răni minore în urma atacului. El a ținut un discurs la opt ore după atac, spunând că nu va fi intimidat. În plus a spus că îi va da în judecată pe agresori acuzându-i de răpire și tentativă de omor.

Localnicii au decis să-i ceară primarului socoteală pentru că nu și-a respectat promisiunile din campania electorală. Printre altele, promisese și lucrări de reabilitare a drumurilor locale. Într-un incident separat, în urmă cu patru luni, un grup de bărbați au năvălit în primărie și au spart geamurile. Atunci nu l-au găsit acolo, potrivit informațiilor din mass-media locală. Acum se pare că au atacat, asigurându-se că îl vor găsi pe primar în birou.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*