Breaking News

PUTEREA DRAGOSTEI ADEVĂRATE: s-a trezit din comă după cinci ani, soția îngrijindu-l cu devotament mai mult de 20 de ore pe zi

Un bărbat din China și-a recăpătat conștiența după o comă de cinci ani, soția sa îngrijindu-l non-stop timp de aproape 2.000 de zile

Bărbatul care s-a trezit din comă după cinci ani îngrijit cu devotament de soția sa Bărbatul care s-a trezit din comă după cinci ani îngrijit cu devotament de soția sa - © Pear Video
Distribuie:

Li Zhihua, un bărbat din China care a suferit leziuni cerebrale grave într-un accident de circulație în 2013, s-a trezit din comă după cinci ani, timp în care soția sa a devenit singurul său îngrijitor, informează Daily Mail.

Femeia nu dormea decât doar două-trei ore pe noapte, restul timpului petrecându-l pentru a-l curăța, hrăni și vorbi cu soțul ei. Primul lucru pe care bărbatul l-a spus soției sale când s-a trezit a fost: „Soție, te iubesc!”

Povestea lor emoționantă a fost relatată săptămâna aceasta de către publicațiile de știri chinezești, inclusiv Btime.com, Cover News și Pear. Conform acestor surse, bărbatul a suferit un accident în august 2013, în timp ce mergea cu scuterul la muncă. Descriind starea lui, Dr. Wan Qing’an le-a spus reporterilor: „Când a fost dus la spital, se afla într-o stare vegetativă. Nu răspundea la nici un stimul”. Soția sa, Zhang Guihuan, în vârstă de 57 de ani nu a acceptat diagnosticul. Ea a povestit: „Medicul mi-a spus că este posibil să se afle într-o stare vegetativă persistentă”. Femeia nu a fost dispusă să accepte diagnosticul și a dorit să demonstreze că medicii greșesc. Zi de zi a fost alături de patul soțul său. Discuta cu el și îi cânta cântecele sale preferate. Spera din tot sufletul că starea lui se va îmbunătăți. „Aceste lucruri au fost de mare ajutor pentru a-i stimula sistemul nervos”, a spus dr. Wan.

Femeia cu o voință de fier dormea ​​doar două-trei ore pe zi. Avea grijă de soțul său în toate aspectele posibile. Drept urmare, ea a slăbit 10 kilograme în toată această perioadă.

Filmul emoționantei povești de iubire și devotament

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lvaLS6qEKCs[/embedyt]
Domnul Li a ieșit miraculos din comă după cinci ani. Acest lucru s-a întâmplat anul trecut. Bărbatul a continuat să stea în spital pentru a fi supus unui tratament de recuperare.

Filmarea făcută în spital o arată pe soție cum își îngrijește soțul. În videoclip se poate vedea cum îl hrănește, îl masează și îl ajută la exercițiile de recuperare. Vorbind despre viitor, doamna Zhang a spus: „Nu m-am gândit niciodată să renunț. Atâta timp cât va fi în viață, îl voi servi în continuare”.

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*