Breaking News

Accident groaznic! Un copil a murit după ce a căzut într-o găleată cu apă fierbinte

El a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, după ce a căzut într-o găleată cu apă fierbinte în timp ce e mama lui îi pregătea baia

Un băiețel a murit după ce a căzut într-o găleată cu apă fiartă Un băiețel a murit după ce a căzut într-o găleată cu apă fiartă
Distribuie:

Un băiețel a murit după ce a căzut într-o găleată cu apă fierbinte și a suferit arsuri pe 80%din suprafața corpului în timp ce mama lui îi pregătea baia, informează Daily Mail.

Medicii s-au luptat pentru a-l salva pe Daniil Chernenko după ce a suferit arsuri fatale pe corpul său. Totul s-a petrecut în satul Salhany din Regiunea Odesa în Ucraina. Băiețelul era în stare critică și inima lui a încetat să bată după 11 zile. Personalul spitalului din Odessa nu a putut să-l resusciteze.

Tetyana Chernenko a fost cu fiul ei când a murit și nu a putut să-și ierte greșeala pentru ceea ce s-a întâmplat, spun informațiile din presă.

Filmul cumplitei tragedii

Incidentul s-a petrecut atunci când mama a vrut să-i facă o baie copilului. Mama sa, Tetyana Chernenko, a adus o găleată cu apă fiartă în dormitor și a pus-o pe podea lângă o masă.

Ea plănuia să amestece apă rece cu apă caldă în cădița de baie, care stătea pe masă, pentru a-și îmbăia fiul. În momentul respectiv, Daniil se juca pe masă lângă cadă. Dar când mama s-a întors câteva secunde pentru a lua puțină apă rece, copilul a căzut de pe masă în găleata cu apă fierbinte.

Mama băiețelului a povestit cum s-a petrecut totul. Ea a spus: „Am văzut cum a căzut în apa fierbinte. M-am repezit la găleată și l-am scos afară. L-am îmbrățișat, apoi l-am înfășurat într-un prosop de bumbac. Când l-am dezbrăcat, i-am văzut pielea jupuită”.

Daniil a fost dus de urgență la spitalul din Odessa, capitala regiunii, în stare critică. A fost diagnosticat cu arsuri pe 80% din corpul său. Fotografiile realizate de Ecaterina Nozhevnikova, voluntar de la o organizație de caritate locală, îl arată pe Daniil într-un pat după ce a fost internat în spital. Doar pielea de pe frunte, degetele de la mâini și cele de al picioare au scăpat neafectate. Personalul spitalului a spus că băiețelul a devenit răgușit de plânsul constant cauzat de durerea insuportabilă.

Ecaterina Nozhevnikova a spus: „Zece litri de apă fiartă și doar câteva secunde în care atenția mamei a fost distrasă. Copilul a câștigat 11 zile de viață datorită persoanelor care au donat fonduri pentru tratamentul său. L-am pierdut. Îmi pare foarte rău”.

Poliția tratează cazul drept un accident.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*