Breaking News

SCANDALOS! O fetiță nou-născută a fost găsită abandonată, acoperită cu mușcături de furnici și țânțari

Fetița a fost abandonată pe un câmp din Thailanda, iar autoritățile fac cercetări pentru a descoperi cine a făcut o faptă atât de oribilă

Fetiță nou-născută găsită abandonată și acoperită cu mușcături de furnici și țânțari Fetiță nou-născută găsită abandonată și acoperită cu mușcături de furnici și țânțari (© ViralPress)
Distribuie:

O fetiță nou-născută a fost găsită abandonată și acoperită cu mușcături de furnici și țânțari, pe un câmp la marginea unei localități din Thailanda, informează Daily Mail în ediția electronică.

Capul nou-născutului era plin de mușcăturile provocate de furnici și țânțari în momentul în care a fost găsită. Este cumplit la ce chin a fost supusă această micuță în noaptea de 11 mai, atunci când a fost abandonată. Paramedicii unei ambulanțe sosită la fața locului au făcut o verificare preliminară a bebelușului. Apoi fetița a fost dusă la un spital din Bangkok

Ea a fost auzită plângând în timpul nopții, dar localnicii au ignorat plânsul fetiței. A fost descoperită abia în dimineața următoare în districtul Ladkrabang din Bangkok. Pielea sugarului era carne vie și părea că a suferit dureri îngrozitoare. A fost mușcată de mii de insecte în câmpul unde a fost abandonată în noaptea de 11 mai.

Din fericire, fetița nu pare să fi suferit alte răni mai grave. Totuși corpul și fața ei arătau foarte rău, după nenumăratele mușcături primite. Fetița era parțial învelită cu o pătură mică. Cordonul ombilical nu fusese tăiat, ceea ce sugerează că fusese de cel mult o zi născută. Medicii și polițiștii au efectuat o verificare preliminară a stării de sănătate a fetiței. Apoi aceasta a fost dusă de urgență la spitalul Lat Krabang, unde asistentele medicale s-au ocupat de ea în ultimele două săptămâni.

Poliția caută vinovații

Poliția sosită la fața locului a început o investigație în acest caz. Se încearcă găsirea părinților biologici ai fetiței și persoana care a abandonat-o în câmp. Deocamdată indiciile luate de la fața locului sunt puține. Locotenent colonelul Samart Klinklao, inspectorul secției de poliție Chalong Krung, a declarat: „Credem că părinții ar putea locui în apropierea zonei unde a fost abandonată. Ofițerii vor verifica comunitățile din jur și vor cere localnicilor mai multe detalii. Vor fi verificate și camerele de supraveghere din zonă pentru a găsi persoana care a lăsat copilul acolo”. Ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*