Breaking News

HALUCINANT! Și-a aruncat nou-născutul la tomberon imediat ce l-a născut, apoi a continuat petrecerea cu prietenii

Femeia de 31 de ani și mamă a încă doi copii, a făcut acest gest oribil în timpul unei petreceri cu prietenii stropită din belșug cu alcool

O rusoaică și-a aruncat nou-născutul la tomberon imediat după naștere O rusoaică și-a aruncat nou-născutul la tomberon imediat după naștere - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O femeie din Rusia și-a aruncat nou născutul la un tomberon imediat după ce l-a născut pentru a putea să continue petrecerea alături de prietenii ei, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Yulia, în vârstă de 31 de ani și cu doi copii acasă, era în timpul unei petreceri stropită din belșug cu băutură alături de prietenii ei când a început să intre in travaliu. Ea este din orașul Ryazan, din regiunea vestică rusească Ryazan Oblast. Aceasta s-a închis în toaletă și a dat naștere băiețelului ei în timp ce era pe closet, spun surse din poliție.

Conform declarațiilor, cordonul ombilical ar fi căzut de unul singur în timpul nașterii și femeia nu a fost nevoită să îl taie. După ce a născut, femeia a pus pruncul și placenta într-un sac menajer. Apoi l-a luat și s-a dus cu el până la un tomberon, unde l-a aruncat, susțin autoritățile. După ce a scăpat de copil, femeia s-a întors în apartamentul ei și a continuat să petreacă alături de prietenii ei.

Presa locală spune că băiețelul nou născut a petrecut două ore în tomberon înainte să fie găsit. O femeie care trecea prin apropiere a auzit plânsetele bebelușului. Aceasta a sunat la serviciile de urgență.

Băiețelul a fost găsit dezbrăcat şi plin de sânge într-un sac menajer. El a fost transportat de urgență într-o unitate de terapie intensivă. Era într-o stare jalnică, care i-ar fi putut cauza moartea. Temperatura corpului era de doar 24 grade Celsius, după ce a petrecut câteva ore afară la temperaturi scăzute. Doctorii au luptat din răsputeri să-i salveze viața.

Declarațiile poliției

Poliția a găsit-o pe mama copilului la petrecerea organizată în apartamentul ei după ce au verificat mai multe locuințe din apropierea tomberonului. Polițiștii i-au verificat apartamentul și au găsit sânge în baia ei, dar și alte indicii. Femeia a declarat că l-a aruncat la gunoi pe nou născut ca să se poate întoarce la petrecere. Aceasta a fost arestată și acuzată de tentativă de omor.

Purtătoarea de cuvânt a poliției locale, Anzhelika Yevdokimova a declarat: „Mama copilului a spus că ea nu dorea copilul. Nici măcar nu a verificat dacă e băiat sau fată înainte de a-l arunca la gunoi. În timpul arestului, aceasta era într-o stare avansată de ebrietate”. Aceasta a mai continuat: „Yulia nici măcar nu și-a tăiat cordonul ombilical deoarece a căzut de la sine. Este posibil ca alcoolul să-i fi relaxat mușchii iar nașterea a fost rapidă și ușoară”.

Femeia lucrează ca și măturătoare de stradă. Aceasta mai are doi copii în vârstă de trei și patru ani. Va fi decăzută din drepturile părintești după acest incident. Copiii vor fi plasați într-un orfelinat, susține presa locală.

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă până la cinci ani după gratii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*