Breaking News

Mamă adoptivă diabolică! Și-a ÎNFOMETAT și DROGAT băiatul doar pentru a beneficia de ajutoarele acordate pentru îngrijirea copilului

A fost condamnată la șase ani de închisoare după ce l-a înfometat și drogat pe băiatul în vârstă de 11 ani, pentru a putea solicita plăți în valoare de 60.000 €

Mamă adoptivă diabolică! Și-a înfometat și drogat copilul doar pentru ajutoare materiale Mamă adoptivă diabolică! Și-a înfometat și drogat copilul doar pentru ajutoare materiale (© east2west news)
Distribuie:

O mamă adoptivă diabolică, a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru că a maltratat înfometat și drogat un băiat orfan, pentru a beneficia de ajutoare materiale în valoare de 60.000 €, informează Daily Mail. Băiatul a ajuns în timp doar piele și oase. El cântărea doar 13 kg, astfel încât femeia primea ajutoare materiale datorate acestui handicap fizic. Cu acești bani își putea permite să trăiască în lux.

Lyubov Korotkova a plâns în cușca de fier în care era închisă într-un tribunal rus, înainte de a fi dusă la închisoare. Ea a fost condamnată pentru „cruzime, umilință și tortură”. Timp de opt ani ea l-a înfometat pe băiat și l-a drogat, păcălindu-i pe medici. Aceștia credeau că este vorba despre o boală rară și inexplicabilă.

Cum a păcălit sistemul

Ea a cerut și a primit fraudulos ajutoare de stat în valoare de aproximativ 60.000 €. Timp de șapte ani, până băiatul pe nume Valery Kondourov a împlinit 11 ani, acesta a trăit într-o stare medicală „gravă”. Femeia trebuie să restituie acum acești bani și să plătească „daune morale” în valoare de 10.000 € copilului. Băiatul a fost scos din grija ei de îndată ce cruzimea față de el a fost dezvăluită.

Înainte de a fi demascată, Korotkova – în vârsta de 40 de ani – era privită ca un erou local în orașul său Magadan.

Lyubov Korotkova – 40 ani – mama adoptivă diabolică (© east2west news)

Ea era apreciată pentru „dragostea cu care îngrijea” un copil deosebit de bolnav. De fapt, ea l-a forțat să slăbească înfometându-l și drogându-l pentru a simula o boală foarte gravă. „Malnutriția a fost atât de gravă încât băiatul de 11 ani a avut greutatea unui copil de patru ani”, a declarat Svetlana Petrenko, de la Comitetul Federal de Investigații din Rusia.

Copilul se recuperează acum în grija unei alte mame adoptivă. Timp de opt ani, fosta mamă l-a drogat și înfometat doar pentru a primi beneficiile acordate pentru falsa boală. A reușit să păcălească mai mulți medici, dar până la urmă a fost demascată. Suspiciunile unui medic specialist care a examinat mai atent copilul, au dus în cele din urmă la demascarea ei. Acesta l-a găsit pe copil perfect sănătos, în afară de daunele îngrozitoare provocate de malnutriție și droguri.

Băiatul înainte și după câteva luni de îngrijiri atente (© east2west news)

Băiatul este acum consiliat și îngrijit permanent de către Svetlana Suleimanova. Aceasta este un psiholog din Moscova, care a început tratamentul cu el imediat ce a fost eliberat din iadul provocat de o mamă adoptivă diabolică.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*