Breaking News

Când fair-play-ul celor doi sportivi va fi urmat și de cei din politică, putem să sperăm la un viitor mai bun

Avram Iancu și Levente Polgar, doi sportivi etalon ai județului Alba, certați dintr-un motiv absolut banal s-au împăcat sâmbătă la Alba Iulia

Marea împăcare dintre Avram Iancu și Levente Polgar Marea împăcare dintre Avram Iancu și Levente Polgar, doi sportivi etalon din Alba - Foto: Facebook
Distribuie:

O dispută copilărească pornită de la o sanie de concurs special pregătită pentru expediții arctice, a inflamat spiritele celor doi sportivi etalon din județul Alba. Cei doi sportivi au trecut rapid peste moment și s-au împăcat. Întâlnindu-se față în față ca doi bărbați adevărați, cei doi regretă acum disputa care a dus la cearta lor.

Într-un gest de fair-play care ar trebui urmat și de politicieni, cei doi au căzut de acord asupra unui text în care și-au cerut scuze reciproc și au îngropat ”securea războiului”.

Textul dat publicității

”Că binele învinge, e un final de basm

Sub presiunea impulsului se fac multe greşeli! Greşeli pe care, ulterior, le regretăm. Aflaţi sub presiunea unor antrenamente extreme luăm decizii pripite şi greşite. Pe care, ulterior, le regretăm. Atât pentru greşeli cât şi pentru decizii pripite ne cerem iertare reciproc.
Ne cerem iertare şi suporterilor pe care în continuare dorim să-i inspiram pozitiv. Dorim să învingem răul prin bine! Împreună!

Mulţumim tuturor celor care au rămas alături de noi!

Se spune ca în tot răul există şi un pic de bine.

Puţinul bine care a rezultat din întâmplarea asta nedorită este faptul că am putut observa, amândoi, care ne sunt prietenii adevăraţi. Dar au ieşit si “ceilalţi” la suprafaţă.

De asemenea, am putut observa cât de grav se poate interpreta, reinterpreta, exagera şi manipula. Există oameni care stau special la cotitură așteptând cea mai mică greșeală.

Certuri există în orice familie chiar şi în familia sportivilor. Însă există şi împăcare!

Și cu sportivitate ne împăcăm regretând cele întâmplate”
spun cei doi în documentul postat pe paginile lor de socializare

Poate învață ceva din asta și cele două politiciene din Aiud care au pornit un ”război total” pe Facebook  în ultimele zile. Ședința ordinară a Consiliului Local în care s-a ajuns la votarea unui proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat, s-a transformat într-un circ. Consilierul independent Ionela Danciu, era gata să fie scoasă din sală de doi polițiști locali.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*