Breaking News

„Este voia lui Allah!” Așa și-au motivat fanaticii islamiști DECAPITAREA celor două turiste scandinave

Fanaticii islamiști ISIS le-au numit pe cele două tinere scandinave "dușmanii lui Allah", în timp ce s-au filmat decapitând una dintre turistele din Maroc

Imagini video cu cei patru suspecti care au asasinat doua turiste scandinave Captură video cu cei patru suspecți care au asasinat doua turiste scandinave în Munții Atlas din Maroc
Distribuie:

Louisa Vesterager Jespersen, de 24 de ani, din Danemarca și Maren Ueland, de 28 de ani din Norvegia au fost găsite luni, în Munții Atlas în apropiere de satul Imlil, decapitate de fanaticii islamiști, scrie Daily Mail pe pagina sa de web.

Un video care arată uciderea uneia dintre femei a fost confirmat ca autentic de Serviciul Danez de Informații. Asasinii sunt musulmani radicalizați conectați la rețeaua teroristă Stat Islamic. Fanaticii pot fi auziți pe înregistrarea video strigând „este voia lui Allah”. Sunt informații că acesta este un act de răzbunare pentru bombardamentele din Siria. Alianța Occidentală este acuzată de aceste bombardamente în țara sfâșiată de război.

Mesajul transmis de fanaticii islamiști

În filmul postat pe rețelele de socializare, se pot vedea cei patru bărbați suspectați de efectuarea asasinatelor. Ei jură credință liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi. Postați în fața fața unui steag alb-negru, ei condamnă „distrugerea cauzată de războaiele din alianța cruciată”. În momentul arestării lor, asupra celor trei a fost găsit un întreg arsenal de cuțite și instrumente de tortură. Trei dintre ei au fost arestați în timp ce călătoreau cu un autobuz. Un al patrulea bărbat a fost arestat sub acuzația de apartenență la un grup extremist islamic.

Unul dintre bărbați începe prin a citi „Al Fatiha”, versetul din Coran pe care fiecare musulman trebuie să îl cunoască și să-l recite cu inima, pentru a dovedi că este un credincios adevărat. Apoi a spus: „Suntem primii care au văzut dovezile de distrugere cauzate de raidurile aeriene ale Alianței cruciaților asupra fraților noștri”.

Recitând un alt verset, continuă să-l „citeze” pe profet spunând: „Luptați împotriva celor care nu cred în Allah. Apoi spuneți-le că nu există Dumnezeu decât Allah. Este voia lui Allah!”. Fanaticii le-au catalogat pe cele două femei scandinave „dușmani ai lui Dumnezeu”. Apoi s-au filmat decapitând una dintre turiste și au postat filmul pe rețelele de socializare.

Atrocitatea comisă a scandalizat din nou lumea occidentală. Marocul este în general considerată o locație sigură pentru turiști. Autoritățile locale se luptă de ani de zile cu extremismul islamic. Se estimează că mai mult de o mie de marocani s-au alăturat ISIS. Un raid anti-terorism este planificat sâmbătă în capitala Marocului. Țara este dependentă de turiștii care vin acolo și este o grea lovitură dată industriei turismului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*