Breaking News

DECAPITATE DE ISIS ! Cele două turiste scandinave ucise în Maroc sunt victimele terorismului

Teroriștii ISIS sunt suspectați de uciderea a două tinere scandinave în Maroc, oficialii danezi declarând că s-a confirmat decapitarea uneia dintre ele

Victimele și călăii crimelor din Maroc Victimele și călăii crimelor din Maroc - Fotocolaj - Sursa foto Daily Mail
Distribuie:

Maren Ueland, de 28 de ani din Norvegia și Louisa Vesterager Jespersen de 24 de ani, din Danemarca, care au fost găsite luni moarte în apropierea satului Imlil din munții Atlas în Maroc, sunt victime ale ISIS, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Citește și CRIMĂ DUBLĂ în vârful muntelui ATLAS. Două turiste au fost găsite cu gâtul tăiat

Cel puțin unul dintre ucigașii suspectați este un „extremist”, au confirmat autoritățile marocane, provocând temeri că brutalele crime sunt un act de terorism. În această dimineață, serviciul de informații danez a dat o declarație. În ea se spune că a fost autentificat un videoclip online legat de crime. Din acest videoclip în care se arată uciderea uneia dintre femei, se poate trage concluzia că asasinatele pot fi conectate la ISIS.

Cele două tinere studiau pentru a deveni ghiduri în aer liber la o universitate norvegiană. Ele au fost văzute cu trei bărbați în Marrakesh înainte de a merge în Munții Atlas pentru a face excursii. O sursă din poliția marocană a declarat astăzi că trei suspecți au fost arestați la Marrakech. A fost o vânătoare intensă la o zi după ce un alt bărbat a fost reținut, fiind suspectat de apartenența la un grup extremist islamic.

Toți au fost identificați prin inițialele lor și au fost fotografiați. R.A., locuiește în satul Douar el Caïd, situat în afara Marrakesh-ului. S-a născut în 1985 și lucrează ca vânzător, au afirmat oficialii. Cel de-al doilea suspect, A.E., este tâmplar și s-a născut în 1991. Locuiește în cartierul Azzouzia din Marrakesh. Al treilea, O.A., născut în 1993, locuiește în cartierul Derb Zeroual din Marrakesh.

Declarația Serviciului Danez de Informații

„Videoclipul și ancheta preliminară conform autorităților marocane, indică faptul că asasinatele ar putea fi legate de organizația teroristă Stat Islamic”. Declarația a fost făcută de Serviciul Danez de Informații. Un purtător de cuvânt al acesteia a spus: „Acesta este un caz de ucidere neobișnuit de bestială a două femei tinere total nevinovate”.

În această dimineață, premierul danez a dat o declarație. El a spus că uciderea poate fi considerată „motivată politic și prin urmare, un act de terorism”. Lars Loekke Rasmussen a spus că „există încă forțe întunecate care vor să lupte împotriva valorilor noastre”. Din acest motiv „nu trebuie să cedăm”, a mai spus el.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on DECAPITATE DE ISIS ! Cele două turiste scandinave ucise în Maroc sunt victimele terorismului

  1. Vina e uniunilor gen NATO. Una doua bombe atomice gen Hiroshima + niste trupe in forta rezolva, dar cred ca sunt alte afaceri cu ISIS.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline