Breaking News

Mamă infectată cu coronavirus moare în timpul nașterii, dar medicii îi salvează copilul

Dramă îngrozitoare la un spital din Londra unde o mamă infectată cu coronavirus a murit în timpul nașterii, medicii reușind totuși să salveze copilul

Mamă infectată cu coronavirus moare în timpul nașterii dar copilul este salvat Mamă infectată cu coronavirus moare în timpul nașterii dar copilul este salvat - © Wikimedia Commons
Distribuie:

O mamă infectată cu coronavirus a murit în timpul nașterii la un spital din Londra, informează Daily Mail.

Victima a murit la Spitalul Whittington, din Archway, nordul Londrei, în timpul nașterii copilului, care a supraviețuit. Nu se știe dacă femeia a avut și alte probleme de sănătate, medicii legiști urmând să facă un raport privind moartea sa.

Personalul spitalului s-a declarat a fi complet șocat și „în lacrimi” după ce o mamă infectată cu coronavirus a murit la naștere. O sursă a declarat pentru „The Sun”: „Pe fondul tuturor traumelor văzute în spital de către eroii noștri epuizați din sistemul de sănătate, această tragedie a venit ca o lovitură de ciocan”. Toți privesc această moarte devastatoare ca pe un sentiment de nedreptate. Cadrele medicale din spital erau în lacrimi în urma acestei tragedii. Singura lor consolare a fost că bebelușul a supraviețuit morții mamei.

Familia femeii este „devastată” de moartea ei. Bebelușul este bine și nu se crede că este și el infectat cu virusul ucigaș. Autoritățile din sistemul de sănătate au declarat: „În acest caz a fost sesizat medicul legist pentru a stabili cauza morții”.

Anglia a consemnat cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus

Vestea tristă vine după ce un nou-născut din Anglia a devenit cel mai tânăr pacient din lume testat pozitiv cu coronavirus. Mama copilului a fost dusă de urgență la spital în luna martie fiind suspectată de pneumonie. Ea a fost testată după naștere și rezultatul a fost pozitiv. Mama și copilul au fost separați, fiind tratați în spitale separate. Măsura a fost luată deoarece starea mamei era mult mai rea decât cea a copilului.

Nou-născutul este acum tratat la spitalul North Middlesex unde s-a născut. Mama a fost mutată într-un spital de boli infecțioase specializat. După ce medicii au aflat despre rezultatul pozitiv al mamei, au testat și copilul, potrivit publicației „The Sun”. Acesta a ieșit pozitiv. Medicii încearcă să stabilească modul în care nou-născutul a contractat virusul. Ei presupun că acesta s-a infectat fie prin uter, fie în timpul nașterii.

Personalul care a venit în contact cu ambii pacienți a fost puși în autoizolare. Oficialii din domeniul sănătății încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs infecția cu coronavirus.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*