Breaking News

Unui bebelușul i-au fost RUPTE PICIOARELE în timpul nașterii de către două moașe necalificate

Fotografii șocante au fost dezvăluie cu picioarele copilului devenite albastre după nașterea de coșmar de care a avut loc în Rusia

Unui bebelușul i-au fost rupte picioarele în timpul nașterii Unui bebelușul i-au fost rupte picioarele în timpul nașterii - © east2west news
Distribuie:

Medicii ruși i-au atacat pe „părinții cu înaltă educație”, care angajează moașe necalificate pentru nașteri la domiciliu, după ce unui bebeluș i-au fost rupte picioarele în timpul nașterii, informează Daily Mail.

Vedete din showbiz apelează la acestea fără a se informa asupra riscurilor. Imagini șocante ale unui caz recent, arată picioarele albastre ale bebelușului, după ce i-au fost rupte în timpul nașterii. Două moașe amatoare care au asistat la naștere nu au putut aduce copilul în poziție corectă de naștere. Mai mult, ele inițial au refuzat să ceară ajutorul.

În acest caz tulburător din orașul Voronezh, copilul a ieșit cu picioarele înainte, iar cele două femei care au asistat la naștere s-au „panicat”. Ele au și întârziat să o ducă rapid pe mamă la spital. Au continuat să încerce să scoată copilul, căruia i-au fost rupte picioarele în timpul nașterii. I-au spus tatălui să nu sune la ambulanță, deoarece ar putea „răspunde penal” pentru că au acționat ca moașe necalificate.

Când nașterea a devenit critică, femeile au urcat-o în mașina personală pe ea și soțul ei și au dus-o la maternitate. Piciorușele erau deja ieșite, dar erau rupte, a declarat tatăl copilului. Purtătoarea de cuvânt al spitalului, Oksana Kozlova, a spus că medicii s-au confruntat cu un caz grav. Ei „au salvat viețile” bebelușului și mamei prin acțiunea lor promptă. „S-a născut cu fracturi și alte leziuni periculoase. Acestea s-au produs deoarece mama a decis să utilizeze serviciile unor asistente private la naștere în loc să meargă la spital”, a mai spus ea.

Avertismentele unui ginecolog

Olga Samofalova, un medic ginecolog în regiune, a avertizat despre fenomenul surprinzător al nașterilor la domiciliu. Șocant este faptul că cei care aleg să facă asta nu sunt persoane ignorante ci femei cu studii superioare. Părinții sunt „seduși de poveștile frumoase de pe rețelele de socializare spuse de vedetele din showbiz. Ea a atras atenția că după o astfel de naștere „naturală”, femeile ajung să aibă leziuni grave. Acestea pot fi de la sângerare masivă, abcese și necroză, până la pierderea vieții mamei și copilului.

În cazul de față a fost salvat atât copilul cât și mama. Dar copilul a suferit fracturi la nivelul picioarelor și o lipsă de oxigenare a creierului la naștere. El este acum în stare bună. Familia nu a știut că cele două moașe nu erau calificate pentru nașterea la domiciliu. În ciuda acestui fapt, cele două au cerut ulterior cuplului să-și achite serviciul de naștere la domiciliu de aproape 250 de euro. Cele două moașe au dispărut în momentul în care soțul le-a spus că are înregistrarea de coșmar cu cele cinci ore ale nașterii, când i-au fost rupte picioarele bebelușului.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*