Breaking News

VIOLUL din Delhi: Cei patru bărbați care au violat și ucis o studentă în autobuz VOR FI SPÂNZURAȚI

Cei patru bărbați care au ademenit-o pe studenta de fizioterapie în vârstă de 23 de ani Jyoti Singh într-un autobuz din Delhi, apoi au violat-o șii torturat-o vor fi spânzurați

Cei patru ucigași ai studentei din Delhi vor fi spânzurați Cei patru ucigași ai studentei din Delhi vor fi spânzurați
Distribuie:

Patru bărbați care au violat și ucis o studentă într-un într-un autobuz din Delhi au fost programați pentru a fi spânzurați, informează The Mirror.

Bărbații au ademenit-o pe studenta de 23 de ani, Jyoti Singh, și prietenul ei, într-un autobuz din India. Apoi au violat-o în mod repetat și au torturat-o cu o bară de metal. După ce le-au bătut crâncen pe ambele victime, bestiile le-au aruncat goale și semi-conștiente la marginea unui drum din sudul orașului.

Tânăra a murit în spital câteva săptămâni mai târziu. Cazul a stârnit cele mai mari proteste în toată India în privința violenței îndreptată împotriva femeilor din țară. Mama lui Jyoti a salutat vestea spânzurării vinovaților, informează publicația Asia News International. Asha Devi a spus: „Fiicei mele i s-a făcut dreptate. Executarea celor patru condamnați va întări puterea femeilor din această țară. Această decizie va consolida încrederea oamenilor în sistemul judiciar”.

Cei patru violatori se vor confrunta cu sentința la moarte în câteva săptămâni, după ani de dispute legale. Data executării lor prin spânzurare a fost programată pentru 22 ianuarie, la ora locală 7:00, potrivit India Today. Un tribunal din Delhi a emis astăzi mandatele de condamnare la moarte pentru cei patru bărbați. Ei au fost acuzați de omor, viol în grup și tortură pentru atacul brutal din 2012 în care a fost ucisă Jyoti Singh.

Inițial, șase bărbați care se aflau în autobuz, inclusiv șoferul, au fost acuzați că au violat și ucis o studentă fiind arestați. Patru dintre ei, Akshay Thakur Singh, Mukesh Singh, Pawan Gupta și Vinay Sharma, au fost condamnați la moarte. Un alt suspect a murit la spital în urma unei sinucideri, deși familia sa a susținut că a fost ucis. Un minor a fost condamnat pentru viol și crimă, dar a fost condamnat la doar trei ani de închisoare.

Cazul a șocat întreaga lume

Cazul a trimis unde de șoc în întreaga lume și a stârnit proteste în masă în toată India. Au fost ciocniri puternice cu forțele de securitate și protestatarii care au ieșit în stradă pentru a cere schimbare.Cazul a dus, de asemenea, la o examinare globală a sistemului de justiție din India. Parlamentarii au răspuns lent la criza de violență împotriva femeilor din India. Totuși a produs reformarea legii, pentru a forța investigarea și urmărirea rapidă a crimelor sexuale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*