Breaking News

O mamă a comis un DUBLU OMOR urmat de SINUCIDERE în ziua de Crăciun după o ceartă cu soțul ei

Femeia și-a împins fiica de patru ani și fiul de 16 luni, apoi a sărit după ei de pe acoperișul unei parcări de nouă etaje în urma unei certe cu soțul ei

O mamă a comis un DUBLU OMOR urmat de sinucidere în ziua de Crăciun O mamă a comis un DUBLU OMOR urmat de sinucidere în ziua de Crăciun - © LinkedIn/Facebook
Distribuie:

O mamă a comis un dublu omor urmat de sinucidere, după o ceartă cu soțul, ei informează Daily Mail în ediția electronică. Femeia din Boston a fost identificată ca fiind Erin Pascal în vârstă de 40 de ani.

Se crede că aceasta și-a împins cei doi copii mici de pe acoperișul unei parcări înaltă de nouă etaje, apoi s-a sinucis. Cadavrul femeii a fost găsit pe trotuar. Lângă ea erau cei doi copii mici ai săi, fiica Allison de patru ani și băiețelul Andrew, în vârstă de 16 luni. Tragedia a avut loc chiar în ziua de Crăciun.

Garajul parcare de pe care s-a aruncat Erin Pascal

Garajul parcare de pe care s-a aruncat Erin Pascal – © Twitter

Autoturismul femeii a fost găsit pe acoperișul parcării de nouă etaje cu ușile deschise. Procurorul de caz a dat o declarație pentru presă. El a spus: „Astăzi este o zi extrem de tristă, deoarece începem să punem cap la cap piesele unei tragedii care a avut loc de Crăciun”.

Postul de televiziune WCVB a informat că soțul femeii a sunat la poliție pentru a spune că s-a certat cu soția care a amenințat că se sinucide. Femeia era unul din directorii unei companii de biotehnologie. A fost absolventă a Universității Brown.

Nu sunt clare motivele inexplicabilului gest

Nu este clar motivul pentru care Pascal a decisă să-și omoare copiii apoi să se sinucidă. Procurorul de caz evidențiază însă „luptele invizibile” cu care se confruntă cei care luptă cu depresia sau problemele de sănătate mintală.

Poliția a găsit pantofi pentru bebeluși și o pereche de ochelari de soare lângă mașina abandonată. Nu s-a găsit niciun bilet de sinucidere și nu se știa ca femeia să fi avut probleme psihice. Ea s-a căsătorit cu soțul ei, Adam, în anul 2013. Primul copil, pe fiica Alison, au avut-o doi ani mai târziu. Fiul Andrew s-a născut la jumătatea anului 2018. Femeia a studiat engleza la Brown, una dintre cele mai prestigioase universități din țară.

Procurorul de caz a descris scena drept „îngrozitoare” și mai ales șocantă deoarece s-a întâmplat de Crăciun. Erau pantofi pentru copii și pantofi pentru adulți pe stradă, împrăștiați în urma impactului.

Garajul-parcare este deținut de Universitatea Northeastern și nu este prima dată când acolo a avut loc o sinucidere. Este același în care un student de la colegiu s-a sinucis nu cu mult timp înainte. O altă persoană s-a sinucis de pe aceeași clădire pe 9 decembrie. În urma tragediei au fost luate măsuri suplimentare de securitate. Accesul la ultimele două etaje ale parcării a fost blocat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*