Breaking News

După NOUĂ ORE de stat în genunchi drept pedeapsă, unui băiat de opt ani i-au fost scose chirurgical grăunțele din genunchi

Unui băiat de opt ani a trebuit să-i fie scoase chirugical grăunețele de hrișcă din genunchi, după ce tatăl vitreg l-a obligat să îngenuncheze timp de nouă ore în Rusia

NOUĂ ORE de stat în genunchi drept pedeapsă a îndurat un băiat de opt ani NOUĂ ORE de stat în genunchi drept pedeapsă a îndurat un băiat de opt ani - Colaj foto: © east2west news
Distribuie:

După nouă ore de stat în genunchi pe grăunțe de hrișcă, unu băiat pedepsit pentru că a venit târziu acasă, a trebuit să fie operat pentru a-i fi scoase grăunțele de hrișcă din genunchi, informează Daily Mail.

Sergey Kazakov, în vârstă de 35 de ani, tatăl vitreg al băiatului, l-a pedepsit pe acesta pentru că a întârziat de la joacă. El l-a făcut să îngenuncheze pe grăunțe. După nouă ore de stat în genunchi semințele de hrișcă i-au intrat în carne vie. O fotografie cu genunchii însângerați ai băiatului a fost dată publicității. Semințele care au provocat rana au fost îndepărtate chirurgical sub anestezie generală la un spital din Omsk, Rusia.

Semințe de hrișcă în star brută

Semințe de hrișcă în star brută – Foto: pxhere.com

De asemenea, tatăl vitreg l-a lovit pe băiat și l-a tras de păr în timp ce el era în genunchi. Mama băiatului, Alina Yumasheva, a recunoscut că a aprobat pedeapsa. Yumasheva a susținut că ea și Kazakov au descoperit această formă de pedeapsă pe internet. Mama a declarat cu seninătate pentru ziarul Komsomolskaya Pravda că a verificat ea însăși această pedeapsă. A spus că a îngenuncheat pe semințe și nu a simțit durere. Atunci i-a permis tatălui vitreg să-i aplice această pedeapsă copilului.

Ce spun anchetatorii

Cu toate acestea, surse din anchetă spun că băiatul forțat să îngenuncheze pe boabele de hrișcă a suferit enorm. Acestea erau ca o ”hârtie de șmirghel brut” care îi intrau în carne. El a fost auzit plângând că „doare” în timp ce era lovit de tatăl său vitreg. De asemenea, cuplul l-a înfometat pe băiat timp de până la patru zile la un moment dat, susțin anchetatorii de stat.

Kazakov a declarat poliției că i-a aplicat o singură dată pedeapsa. Totuși anchetatorii au recuperat mai multe videoclipuri șterse care au fost depistate pe telefonul său mobil. Chinul la care a fost supus băiatul a ieșit la iveală când acesta a fugit de acasă. El a rugat o vecină să-i vină în ajutor. Aceasta a chemat medicii din cauza rănilor oribile provocate de NOUĂ ORE de stat în genunchi. Din genunchii băiatului curgea sânge.

Tatăl vitreg, un antreprenor în programarea calculatoarelor și mama copilului se confruntă acum cu un proces. Cuplul este cercetat pentru tortură, care a provocat daune sănătății băiatului. În plus sunt acuzați că i-au aplicat o pedeapsă improprie băiatului. Bărbatul a fost reținut în arest și așteaptă după gratii cercetarea penală.

Băiatul a ieșit după o lună din spital și a fost dat în grija mamei. Acesta a cerut să fie dat în plasament unei familii bune. Diriginta copilului spune că băiatul era strălucitor la învățătură. Ea crede că el a fost prea speriat ca să se plângă de tratamentul care îi era aplicat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline