Breaking News

BABA VANGA: Trump se va îmbolnăvi, Putin va supraviețui unui asasinat iar teroriștii musulmani vor pregăti un atac chimic în Europa

Predicții sumbre ale misticei Baba Vanga pentru anul 2020, prezicătoarea oarbă care a „prevăzut” atacurile din 11 septembrie

BABA VANGA și profețiile ei pentru 2020 BABA VANGA și profețiile ei pentru 2020 - © Wikimedia
Distribuie:

Donald Trump va surzi și va contracta o boală mortală, iar Vladimir Putin va trebui să evite o tentativă de asasinat, în timp ce Europa va face eforturi pentru a evita un atac chimic din partea extremiștilor musulmani, potrivit misticei Baba Vanga, prezicătoarea bulgară oarbă care se presupune că „a prezis” atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, informează Daily Mail.

Baba Vanga a devenit o mare celebritate printre teoreticienii conspirației, după ce unele dintre previziunile sale s-au adeverit. Deși a murit în 1996, predicțiile sale se întind până în anul 5079. Pentru anul 2020 ea a prezis lucruri îngrijorătoare pentru Casa Albă, Kremlin și populația din Europa.

Cu toate acestea, Trump și Putin pot sta liniștiți. Previziunile de anul trecut au fost extrem de asemănătoare și niciuna nu s-a adeverit în 2019. Previziunile atribuite Babei Vanga pentru 2020 spun că Trump va suferi de o tumoare cerebrală care îl va lăsa surd și ar putea chiar să-l ucidă. Ea prezice de asemenea o tentativă de asasinat împotriva lui Putin la Kremlin. Nu este clar dacă liderul rus va supraviețui sau nu.

Profețiile Babei Vanga vorbesc și despre sfârșitul Europei. Aceasta urmează să fie invadată de o armată de „extremiști musulmani” cu arme chimice. Adepții prezicătoarei au citat ani de zile aceleași predicții ale sfârșitului Europei. Din fericire niciun astfel de dezastru nu s-a întâmplat.

Afirmația ei potrivit căreia Europa „va înceta să existe până în 2016” a fost reinterpretată de adepții acesteia. Ei au spus că votarea ieșirii Marii Britanii din UE la referendumul din acel an, înseamnă ”sfârșitul Europei”. N-a fost decât o consecință politică amară pentru Europa.

Predicții greu de crezut că se vor întâmpla

Toate aceste predicții înfiorătoare par din start improbabile. Previziunea „marelui război musulman” în Europa nu s-a materializat niciodată. O tentativă de asasinat împotriva lui Putin nu poate fi exclusă mai ales că un complot asupra lui fost dejucat în 2012. Touși, Vladimir Putin este înconjurat de o echipă de protecție și pază foarte bine pregătită, a cărei singură sarcină este să-l țină în viață.

Din câte se știe Donald Trump NU ARE probleme grave de sănătate. Mai mult, niciuna dintre problemele de sănătate prezise la Crăciunul trecut de Baba Vanga nu s-a materializat.

Baba Vanga, care a murit la 85 de ani în 1996, a fost cunoscută și ca „Nostradamus din Balcani”. Și-a pierdut în mod misterios vederea la vârsta de 12 ani în timpul unei furtuni puternice. Familia ar fi găsit-o câteva zile mai târziu în pragul morții cu ochii închiși și acoperiți de murdărie. I s-a dus vestea că are puterea de a prezice viitorul și de a-i vindeca pe alții.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*