Breaking News

Un MONSTRU și-a torturat fiul în vârstă de nouă ani, arzându-l cu țigări înainte de a-l ucide

Un tată și-a torturat fiul timp de câteva luni, până când tânărul de nouă ani a fost în cele din urmă bătut până a murit

MONSTRUL care și-a torturat fiul înainte de a-l ucide bătându-l cu sălbăticie MONSTRUL care și-a torturat fiul înainte de a-l ucide bătându-l cu sălbăticie - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail a publicat pe pagina sa de web un articol despre monstrul care și-a torturat fiul în vârstă de nouă ani, înainte de a-l ucide bătându-l atât de tare încât i-a provocat moartea.

Bărbatul din Canberra, pe nume Graham Stuart Dillon, a fost condamnat la mai mult de 41 de ani de închisoare. Acesta l-a ucis într-un mod oribil pe fiul său Bradyn în anul 2016. Înainte de a muri, băiatul a fost ars cu țigări și lovit cu pumnul, într-un „proces brutal de tortură”, aplicat de tatăl său. Detaliile oribile sunt descrise în motivația condamnării dată de judecătorului John Burns.

Tatăl și-a torturat fiul deoarece credea că băiatul său minte și fură. Braydn a fost în cele din urmă ucis, atunci când tatăl i-a spus să se aplece peste măsuța de cafea, aplicându-i o corecție fizică. L-a lovit cu pumnii și picioarele până când și-a pierdut cunoștința. Bătaia a fost atât de cruntă încât a provocat sângerare creierului fiului său.

A fost declanșată o anchetă

După darea sentinței, a fost declanșată o anchetă. Ea este menită să elucideze cauzele care au dus la decesul băiatului. Ancheta mai trebuie să stabilească și cum vulnerabilitatea lui Bradyn a trecut neobservată de către autorități.

Un reprezentant al Autorității pentru Protecția Copilului a declarat în instanță cum Dillion a reușit să-și izoleze cu succes fiul. Conform publicației ”Canberra Times”, cu patru luni înainte de moartea sa, Dillon a fost retras din școala sa primară. Personalul școlii a fost mințit, tatăl spunând că băiatul va fi transferat la o altă școală. Profesorii l-au descris ca pe un copil „amabil și respectuos”, care trăia într-un mediu sigur și primitor.

Ancheta trebuie să elucideze cuma fost posibil ca autoritățile să nu gestioneze corect acest caz. Protecția copilului, școala și poliția trebuie să explice cum a fost posibilă această tragedie. Ancheta, care se așteaptă să dureze două săptămâni, va cerceta de ce aceste organizații și-au încetat contactul cu băiatul.

Poate ești interesat

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline