Breaking News

VIDEO: Un elev ”strălucit” de 16 ani și-a ucis familia formată din cinci persoane într-un masacru cu toporul

Timur Kimaletdinov și-a ucis mama, frații gemeni și bunicii după care și-a luat propria viață

Un elev genial de 16 ani și-a ucis cu toporul familia formată din cinci persoane Un elev genial de 16 ani și-a ucis cu toporul familia formată din cinci persoane - © east2west news
Distribuie:

Un elev în vârstă de 16 ani și-a sacrificat întreaga familie formată din cinci persoane, într-un masacru cu toporul, după care și-a luat propria viață, informează ”The Mirror”.

Timur Kimaletdinov, din Rusia, și-a ucis într-un masacru cu toporul, mama „iubitoare”, frații gemeni și doi bunici. Cei doi frățiori de patru ani, mama și bunicii n-au avut nicio șansă în atacul brutal petrecut noaptea. Locuitorii micii localități în care locuia au fost șocați de cumplita crimă.

Băiatul era un elev olimpic genial, premiat în mod regulat la concursurile la care participa. Este cu atât mai greu de înțeles furia criminală cu care și-a ucis familia. După ce a comis oribilele crime, băiatul s-a urcat pe antena un emițător de telefonie mobilă și s-a aruncat în gol punându-și capăt zilelor.

Tânărul a lăsat un bilet în urmă

A lăsat în urmă doar un bilețel pe masa din sufragerie, în mijlocul carnagiului sângeros. În el a spus că își iubește familia sa, în special bunicii, Viktor de 66 de ani și Lidia de 69 de ani. În bilet a mai scris că este „păcat” că îi va ucide.

Anchetatorii spun că mama și bunicul său au încercat să riposteze, dar ceilalți au fost uciși în paturile lor. Criminalul a lăsat un mesaj vocal pentru un prieten, spunându-i acestuia că a fost „ușor” să-i omoare.

Timur a fost descris de către vecini drept „mândria familiei” pentru rezultatele excepționale la învățătură. Vecinii au găsit cinci cadavre mutilate cu „răni adânci de topor” înainte de venirea anchetatorilor. Trageia s-a petrecut în satul Patrikeevo, din regiunea Ulyanovsk din Rusia. Corpul măcelărit al mamei băiatului, Marina, era lângă gemenii Sofia și Anton, iar bunicii alături. Poliția caută să înțeleagă ce a motivat ucigașul pentru a comite crimele.

Prietenii au spus că Marina își „adora” copiii. Femeia ere divorțată de tatăl copiilor și îi creștea singură. Un prieten a declarat că Timur era „gelos” că mama petrecea mult timp cu gemenii. Era supărat și pe faptul că era folosit ca „bonă” pentru a-i îngriji pe frații săi de patru ani.

Potrivit unei surse, Timur a mărturisit intenția de a-și ucide familia în prealabil unui coleg de școală. Din nefericire acesta nu a luat cuvintele acestuia în serios. „Tânărul a fost un elev strălucit. Era olimpic și câștigător a multor competiții interșcolare pentru elevi geniali”, a declarat procurorul de stat, Vasily Zima.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline