Breaking News

Tânără violată, torturată și sechestrată timp de 7 ani într-o cutie asemănătoare unui sicriu

Tânăra care a fost închisă într-o cutie de dimensiunile unui sicriu, a fost violată și torturată timp de șapte ani, și-a povestit calvarul trăit

Colleen Stan și sicriul în care a fost sechestrată Colleen Stan și ”sicriul” în care a fost sechestrată șapte ani - © KXTV / News 10
Distribuie:

Ediția electronică a publicației Daily Express, dezvăluie mărturisirile cutremurătoare ale lui Colleen Stan, care a fost violată torturată și sechestrată timp de șapte ani într-o cutie asemănătoare unui sicriu. Era în vârstă de 20 de ani când a urcat în mașina soților Cameron și Janice Hooker, pentru a ajunge la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a unei prietene. Ziua de 19 mai 1977, a fost ultima zi în care a fost văzută făcând autostopul de lângă casa ei din Eugene, statul Oregon, SUA.

Era obișnuită să meargă cu autostopul. Lăsase să treacă două mașini înainte de a accepta să se urce în mașina soților Hooker. Era un cuplu cu un copil și părea opțiunea care o putea duce în condiții de siguranță. Dar, după aproximativ o jumătate de oră de mers, Hooker a intrat cu mașina pe un drum de țară. I-a pus un cuțit la gât, apoi i-a pus un căluș în gură și a legat-o. În final a acoperit-o cu o cutie de carton peste cap.

Tânăra a fost ținut captivă timp de șapte ani, petrecându-și 23 de ore pe zi, într-o cutie de dimensiunile unui sicriu. În cele din urmă a reușit să scape. La aproape patru decenii după ce a fost răpită, ea a dezvăluit modul în care a supraviețuit. În ciuda faptului că era în mod constant năpădită de gândul că o să moară , a avut puterea de a gândi pozitiv pentru ca să supraviețuiască. S-a concentrat pe amintirile fericite alături de cei dragi din familie și prieteni.

Femeia a acordat un interviu revistei People

Ea a declarat pentru revista People: „Am învățat că pot merge oriunde cu ajutorul gândurilor. Trebuie doar să te sustragi de la situația reală în care ești implicat și să te duci cu gândul în altă parte. Un loc plăcut, înconjurată de oamenii care te iubesc și te prețuiesc. Orice te face fericit”.

Depravații ei răpitori au dus-o în casa lor din Red Bluff, California. Au ținut-o sechestrată într-o cutie de sub patul lor. La început, a fost o ladă în care a fost forțată să stea. Mai târziu bărbatul a construit o alta care semăna mai mult cu un sicriu. Atunci când era scoasă afară, era bătută și agresată sexual. Acest calvar a durat până în august 1984. Janice Hooker, soția monstrului a ajutat-o să evadeze. De asemenea a depus mărturie împotriva soțului ei, în schimbul imunității depline. El a fost condamnat la 104 de ani de închisoare pentru răpire și agresiune sexuală.

Acum femeia în vârstă de 62 de ani locuiește în California și spune că viața ei a fost minunată de când a evadat. Este căsătorită și are grijă de nepoțelul ei în vârstă de un an. Colleen Stan a descris viața ei în captivitate precum „la limita iadului”. Ea a adăugat, că odată ce și-a obținut libertatea, a știut să-și fructifice această a doua șansă.

Citește și:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline