Breaking News

Părinți condamnați după ce și-au ucis fiul nou-născut deoarece plângea și nu puteau să facă dragoste

Cuplul care și-a sufocat fiul de nouă sptămâni pentru că plânsul lui i-a împiedicat să facă sex, au primit în total doar 13 ani de închisoare

Cuplul care și-a ucis fiul de nouă săptămâni pentru că plângea și nu puteau să facă sex Cuplul care și-a ucis fiul de nouă săptămâni pentru că plângea și nu puteau să facă sex
Distribuie:

Luke Morgan, în vârstă de 26 de ani și partenera sa, Emma Cole, de 22 de ani, au fost condamnați la închisoare după ce și-au ucis fiul nou-născut deoarece plângea și nu puteau să facă dragoste, informează Daily Mail. Bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare în timp ce partenera sa a primit doar cinci.

Cei doi au fost găsiți vinovați de moartea bebelușului, unul pentru că a provocat iar celălalt pentru că a permis moartea nou-născutului Tyler Morgan. Vecinii au spus că i-au auzit pe cei doi făcând dragoste în apartamentul cu două camere din Burntwood, Staffordshire, în data de 29 aprilie 2014. Au spus că Morgan era supărat deoarece copilul plângea și asta însemna că nu putea să facă sex cu Cole.

Paramedicii au sosit la casa familiei la ora 2:42. Au găsit copilul inconștient și s-au grăbit să-l transporte la spital. Din nefericire acolo a fost pronunțat decesul bebelușului o oră mai târziu. Corpul nou-născutului prezenta fracturi la nivelul coastelor și un semn de mușcătură pe antebrațul său.

Constatările instanței de judecată

Pronunțându-se la Curtea Regală din Stafford, judecătorul Michael Chambers a declarat că bărbatul „a sufocat în mod deliberat copilul”. Din păcate a existat o întârziere de până la o oră înainte de a chema ambulanța. Judecătorul a constatat, de asemenea, că Morgan era responsabil pentru mușcătura de pe antebrațul copilului. Tot el a provocat și fracturi coastelor lui Tyler.

Procurorul Andrew Smith a spus: „Luke Morgan a fost supărat pentru că dorea să facă sex cu doamna Cole și a fost împiedicat de Tyler care era treaz și plângea”. În primele ore ale zilei de 29 aprilie, s-a auzit țipătul puternic al femeii. O ambulanță a fost chemată la casa cuplului la ora 2:40. Tatăl a declarat că a sărutat fruntea fiului său și a simțit-o rece la atingere.

Bunicii copilului au fost devastați la aflarea veștii. Ei au spus într-o declarație că: „Pierderea lui Tyler a fost cea mai rea zi din viața noastră”. La cinci ani după ce și-au ucis fiul nou-născut, a fost pronunțată sentința. Cuplul judecat a fost acuzat de crimă, omucidere, permiterea morții unui copil și cruzime față de un minor. Pentru că și-a ucis fiul nou-născut, Luke Morgan, tatăl copilului a primit opt ani de închisoare. Mama nou-născutului, Emma Cole, a primit cinci ani de închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline