Breaking News

Kim Jong-un a executat un general aruncându-l într-un acvariu plin cu piranha

KIM Jong-un se pare că a fost inspirat de o secvență dintr-un film cu James Bond, în care unul dintre băieții răi folosea o metodă asemănătoare

Kim Jong-un a executat un general aruncându-l într-un acvariu cu pirahna Kim Jong-un a executat un general aruncându-l într-un acvariu cu pirahna - Foto: Getty Images
Distribuie:

Controversatul dictator Kim Jong-un l-a executat pe un general acuzat de trădare, aruncându-l într-un acvariu uriaș plin cu piranha, construit la reședința sa din Ryongsong, unul dintre palatele sale prezidențiale, informează Daily Star.

Se pare că acesta a ordonat subordonaților să conceapă noi metode de execuție. Brațele și pieptul victimei au fost tăiate cu cuțitul înainte de a fi aruncat în acvariu. Sursele spun că nu este clar dacă generalul a fost ucis de pești, a murit de la rănile provocate de pești sau s-a înecat. Se pare că apropiații dictatorului experimentează mai multe metode de execuție menite să-i sperie potențialii oponenți.

Se presupune că ideea este inspirată din filmul cu James Bond din 1977, ”Spionul care mă iubea”. Acolo, personajul negativ, Karl Stromberg, își executa adversarii aruncându-i într-un acvariu plin de rechini.

Scena care l-a inspirat pe Kim

Acvariul lui Kim este umplut cu câteva sute de pești piranha importați din Brazilia. Este arhicunoscută ferocitatea acestor pești care pot să devoreze un om sau un animal în câteva minute.

Au devenit deja celebre metodele de execuție pe care le folosește împotriva trădătorilor. Sfârtecați cu obuze de artilerie, aruncați în cuștile tigrilor, decapitați, spânzurați sau arși cu aruncătoare de flăcări. Sunt numai câteva dintre metodele de execuție ale acestui dictator feroce. De când Kim a ajuns la putere în 2011, se crede că cel puțin 16 oficiali de rang înalt au fost executați. Sute de cetățeni nord-coreeni au fost de asemenea uciși pentru fapte minore. Printre victimele sale se numără șeful armatei, șeful băncii centrale din Coreea de Nord, precum și ambasadorii din Cuba și Malaezia.

În 2016, Kim Yong-un l-a executat pe Ministrul Educației din Coreea de Nord. Singura lui vină a fost că a avut o atitudine necorespunzătoare față de liderul suprem. O sursă britanică din serviciul de informații a spus: „Kim se străduiește să inducă frica. Mulți dușmani ai statului sunt executați în public. El dorește ca toată lumea să știe, inclusiv oamenii săi de încredere, că există riscul de a suferi o moarte foarte neplăcută dacă îi suspectează că sunt trădători. A executat apropiați din familie. A ucis și oficiali guvernamentali pentru că nu au aplaudat destul de tare în timpul unuia dintre discursurile sale”.

Utilizarea peștilor piranha este o metodă clasică pentru Kim. Dictatorul trebuie să folosească teama și teroarea ca instrument politic. Dacă folosirea acestor pești este o modalitate eficientă de a ucide pe cineva, acest lucru nu-l deranjează.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline