Breaking News

Kim Jong-un l-a EXECUTAT pe trimisul special în SUA pentru „trădarea liderului suprem”

Acesta se spune că a fost executat după eșecul summit-ului din Vietnam dintre Kim Jong-un și Donald Trump

Oficial de rang înalt executat de Kim Jong-un Oficial de rang înalt executat de Kim Jong-un după eșecul summit-ului din Vietnam
Distribuie:

Kim Jong-un și-a executat trimisul special în SUA pentru „trădarea liderului suprem” în cadrul unei operațiuni de curățire nemiloase a oficialilor, după summit-ul eșuat al dictatorului cu Donald Trump. Alți patru oficiali și interpretul au fost trimiși într-un lagăr de muncă, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Kim Hyok Chol

Kim Hyok Chol

Kim Hyok Chol se spune că a fost împușcat de către un pluton de execuție. Totul s-ar fi întâmplat  în martie pe aeroportul nord-coreean Mirim. Era acuzat că a fost „racolat în SUA”, în timpul negocierilor în problema nucleară dintre SUA și Coreea de Nord. Diplomatul de rang înalt l-a însoțit pe Kim în trenul său privat, înaintea summit-ului din Vietnam. A fost unul dintre cei patru oficiali ai ministerului de externe, executați la aeroport, a declarat o sursă pentru cotidianul sud-coreean Chosun Ilbo. Ceilalți oficiali nu au fost numiți. Ei au fost declarați spioni ai SUA după ce negocierile dintre Trump și Kim Jong-un, au eșuat brusc în februarie.

SUA verifică informațiile

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat în această dimineață că Washingtonul verifică aceste informații. Conform rapoartelor, un alt oficial de rang înalt, Kim Yong Chol, a fost trimis la reeducare ideologică. El partcipase la discuțiile în problema nucleară cu Pompeo și a fost trimis într-o tabără de muncă forțată.

Kim Song Hye, este o femeie care a lucrat cu Hyok Chol la discuțiile cu Mark Pompeo. Și ea a fost trimisă la rândul ei într-o tabără de reeducare pentru femei. Rapoartele mai spun că interpreta lui Kim Jong Un, Shin Hye Yong, a avut și ea aceeași soartă. A făcut mai multe greșeli de traducere la summit.

Ea nu a reușit să traducă noua propunere a lui Kim. Trump a spus atunci că „nu facem înțelegerea” și a plecat de la masă. Informația a fost dată pentru publicația Chosun de către o altă sursă diplomatică nenominalizată. Shin a fost acuzată că a făcut greșeli critice de traducere. În plus nu ar fi tradus o ofertă „de ultim moment” pe care ar fi făcut-o liderul nord-coreean, când Trump era pe punctul de a ieși.

Rămâne de văzut dacă aceste informații vor fi și confirmate. Se știe că atât mass-media din Coreea de Sud, cât și guvernul de la Seul au dat de multe ori informații greșite.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline