Breaking News

„A plâns pentru viața ei”: este mărturia emoționantă a femeii care a găsit un nou-născut abandonat într-un parc

O mamă și fiul ei au găsit o fetiță nou-născută abandonată într-o pungă și lăsată într-un parc din Londra când temperatura era sub zero grade

Nou-născut abandonat într-un parc înghețat din Londra Nou-născut abandonat într-un parc înghețat din Londra - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail prezintă cazul tulburător al unei mame și a fiului ei care au găsit un nou-născut aboandonat într-un parc din estul Londrei. Copilul era un nou-născut de sex feminin, pe care femeia a spus că a auzit-o „plângând pentru viața ei” din interiorul unei pungi de plastic.

Bebelușul era născut de mai puțin de o oră, având încă atașat cordonul ombilical. El a fost lăsat lângă o bancă puțin după ora 22, când temperaturile erau sub zero grade Celsius. Cadrele medicale îi spun fetiței „Roman”, pentru că a fost găsită pe Drumul Roman, înfășurată într-un prosop și pusă într-o pungă de plastic.

Fetița a fost dusă de urgență la spital, unde se recuperează după calvarul prin care a trecut. Poliția este acum în căutarea mamei și cere ajutor pentru găsirea ei. Fetița a fost găsită de Rima Zvaliauskiene în vârstă de 50 de ani și de fiul său, Ovidiu, de 27 de ani. Ea era la doar 100 de metri de casa în care locuiau și au auzit-o plângând în timp ce își plimbau câinele. Femeia a spus că a auzit un zgomot care semăna a plâns venind din punga de plastic. Fetița ”plângea pentru viața ei”, a spus femeia. În felul acesta copilul nou-născut s-a salvat.

Într-un interviu acordat publicației Sun Online, femeia a mărturisit că: „La început am crezut că este un animal”. Fiul ei a adăugat: „Era vânătă de frig. Foarte rece la atingere. Fruntea și urechile ei păreau un pic înghețate, erau reci. Ne simțim minunat că am ajutat la salvarea vieții bebelușului. Mă bucur că eram acolo pentru că bebelușul nu ar fi putut supraviețui prea mult „.

Poliția e în căutarea mamei

Poliția Metropolitană încearcă acum să găsească femeia care a abandonat copilul. Au fost aduși câini de urmă care nu au reușit să depisteze traseul mamei biologice. Ofițerii de poliție vor să se asigure că mama este în siguranță după naștere. Ei au făcut apel la ea să contacteze poliția, spitalul local sau cabinetele de medicină generală. De asemenea este îndemnată și populația care are informații, să ajute poliția pentru a reuni copilul cu mama.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*