Breaking News

VIDEO: A murit când își făcea un selfie, căzând de la etajul 27

Momentul șocant al mamei de 27 de ani care se prăbușește în gol încercând să-și facă un selfie

A murit făcându-si un selfie si cazand de la etajul 27 al unui bloc turn Captură foto © Twiteer / @AnezAez4
Distribuie:

Daily Mail a postat pe pagina sa de web un articol și un video cu momentul șocant în care o femeie își face un selfie și cade găsindu-și sfârșitul de la etajul 27 al unui bloc turn. Ea și-a pierdut echilibrul în timp ce încerca să facă o poză spectaculoasă.

Femeia în vârstă de 27 de ani, pe nume Sandra Manuela Da Costa Macedo, s-a urcat pe balustrada balconului înclinându-se periculos în timp ce își făcea selfiul. Din nefericire ea s- a dezechilibrat și a căzut în gol 27 de etaje.

Momentul surprins pe video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3BPr-lm7awM[/embedyt]

Tulburătoarea înregistrare video arată că femeia încă mai ținea selfie stick-ul în mână în timp ce cădea în hăul de dedesubt. Un martor ocular care a filmat tragedia a strigat: „E nebună! Uită-te la ea, privește, privește, a căzut!”. Paramedicii care au sosit rapid la fața locului, lângă clădirea cunoscută sub denumirea de Turnul Luxor într-un cartier popular din Panama City, numit El Cangrejo, n-au putut decât să constate decesul.


Femeia, identificată inițial ca o tânără portugheză care tocmai ajunsese în Panama, era de fapt o rezidentă. O prietenă a scris despre ea pe o rețea de socializare că tânăra era mama a doi copii. Ea a plecat din țară pentru a lucra ca și profesoară în Portugalia. Deși lucrătorii constructori care lucrau la un bloc turn vecin i-au strigat că o să se prăbușească de pe balustradă, când au văzut că este pe jumătate afară, nu i-a auzit. Vântul puternic care sufla în momentul respectiv probabil că a împiedicat-o să audă strigătele lor de avertizare.

Informațiile locale spun că incidentul este încă în curs de investigare. Poliția s-a concentrat asupra teoriei potrivit căreia o rafală de vânt ar fi putut să o dezechilibreze producând tragedia. Departamentul de pompieri din Panama a publicat un avertisment pe site-ul său oficial și pe contul de Twitter după șocantul eveniment. În el se spune: „Nu-ți risca viața pentru un selfie. Este mai bine să pierzi un minut din viață decât să-ți pierzi viața într-un minut”.

Un studiu îngrijorător

Un studiu recent realizat de Institutul de Științe medicale All India din New Delhi a constatat că 259 de persoane au decedat în timp ce încercau să-și facă un selfie între octombrie 2011 și noiembrie 2017. Rezultatele au fost publicate in Jurnalul de Medicina de Familie. Studiul spune că peste 72% dintre decese au fost din rândul bărbaților când aceștia încercau să-și facă un selfie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Controversatul judecător Cristi Danileț, este potrivit noilor Legi ale Jusției…
Cresta Posts Box by CP