Breaking News

O biochimistă din Rusia a fost găsită moartă, complet dezbrăcată și cu ​​DEGETUL MARE TĂIAT DE CRIMINAL

Degetul tăiat a fost găsit la domiciliul ucigașului pe care acesta l-a folosit pentru a accesa telefonul ei mobil

Biochimistă găsită moartă și cu degetul mare tăiat de criminal Biochimistă găsită moartă și cu degetul mare tăiat de criminal - © VK.COM
Distribuie:

O biochimistă din Rusia, a fost găsită moartă în apartamentul ei, cu​​ degetul mare tăiat de criminal, acesta folosindu-l pentru a accesa telefonul ei mobil, informează Daily Mail.

Ekaterina Antontseva, în vârstă de 34 de ani, a fost strangulată sau sufocată, au declarat surse care participă la anchetă. Un pasionat de jocurile cu arme, pe nume Artyom Belenko, este principalul suspect. În vârstă de 36 de ani, el a fost reținut pentru uciderea lectorului care lucra la Institutul Tehnologic din Sankt Petersburg. Tânăra mai avea și o slujbă cu jumătate de normă ca model.

Degetul mare tăiat de criminal a fost găsit la el acasă

Bărbatul a ucis-o și apoi a plecat încuind apartamentul. S-a întors mai târziu pentru a tăia degetul mare al cadavrului, suspectează poliția. El ar fi folosit amprenta pentru a avea acces la telefonul ei mobil. Apoi a trimis mesaje spunând că se simte rău și că nu va veni la muncă.

Criminalul a șters mesaje dintre el și victimă și a accesat contul bancar al acesteia, potrivit oamenilor legii. Una dintre ipoteze este că îi datora femeii în jur de 22.000 de Euro și că s-au certat despre rambursarea acesteia. Poliția nu a comentat această versiune.

Într-o fotografie, suspectul poate fi văzut participând la un „joc de război”. Acolo se poate vedea cum a luat un bărbat ostatic și i-a pus o macetă la gât.

Poate ești interesat:

 

Femeia a fost ucisă joi. Golurile din ușile și ferestrele apartamentului ei au fost sigilate pentru a preveni răspândirea mirosului către vecini. Cadavrul a fost descoperit de iubitul tinerei. Acesta este un antreprenor în construcții, care se întorcea dintr-o călătorie de afaceri. Numele lui nu a fost dezvăluit.

Șeful biochimistei, de la institutul un aceasta lucra, a declarat că toți colegii sunt foarte triști ca urmare a morții ei. El a spus că tânăra era o persoană foarte bună și foarte simpatică. A mai spus: „Cu toții am iubit-o și am respectat-o, iar acum este greu să vorbim despre asta. Totul este neașteptat pentru noi. Îi plăcea munca, îi plăcea să lucreze cu studenții. A fost un bun cercetător și profesor”.

Comitetul de Investigații al Rusiei a deschis o anchetă pentru crimă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*