Breaking News

Mireasă ucisă în bătaie de soț într-un ACCES DE GELOZIE la petrecerea de nuntă

Incidentul a avut loc în Rusia, unde femeia proaspăt căsătorită a crezut că ar putea îmblânzi mirele care a fost condamnat anterior pentru crimă

Mireasă ucisă în bătaie de soț într-un acces de gelozie la petrecerea de nuntă Mireasă ucisă în bătaie de soț într-un acces de gelozie la petrecerea de nuntă
Distribuie:

O mireasă a fost ucisă în bătaie de soț într-un acces de gelozie chiar la petrecerea de nuntă, după ce în naivitatea ei a crezut că l-ar putea „îmblânzi” pe mirele care fusese anterior condamnat pentru crimă, informează Daily Mail.

Stepan Dolgikh, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut sub acuzația că a ucis-o în bătaie pe soția sa, Oksana Poludentseva. În vârstă de 36 de ani, femeia a fost ucisă în bătaie chiar în ziua nunții lor, în satul siberian Prokudskoye.

Mireasa l-a cunoscut pe Dolgikh în timp ce acesta era în închisoare. Ea a crezut că va putea să-l aducă pe drumul cel bun, au spus polițiștii. Martorii au declarat că bătaia a început când mirele a devenit „gelos” pe un alt oaspete la petrecerea de nuntă. După consumul excesiv de alcool, bărbatul a acuzat-o pe noua sa soție că s-a „purtat incorect”.

Anchetatorul șef, Kirill Petrushin, a descris agenției de știri NGS tot incidentul. Bărbatul a început să o lovească pe victimă cu pumnii și picioarele în afara casei unde avea loc nunta. Când au ajuns în casă a continuat să o lovească cu furie. Apoi a apucat-o de păr și a scos-o în stradă unde a continuat să o lovească pe tot corpul și în cap. Când femeia nu a mai dat semne de viață, bărbatul „a aruncat-o într-o râpă din apropiere”.

Invitații au fost prea speriați pentru a interveni, dar au chemat oamenii legii. Mirele a fost reținut la fața locului de Garda Națională Rusă. Dolgikh și-a mărturisit crima în fața unui anchetator regional al Comitetului de Investigații din Rusia. Suspectul a fost arestat preventiv timp de două luni, în timp ce ancheta criminalistică este în desfășurare.

Poate ești interesat:

 

Ucisă într-un acces de gelozie

Anchetatorul care investighează cazul a spus că bărbatul era gelos pe unul dintre invitați. Lui i s-a părut că proaspăta soție s-a comporta incorect, ceea ce a declanșat scandalul. Cu toate că bărbatul a avut anterior condamnări pentru jaf și crimă, femeia a crezut că ar putea să-l aducă pe drumul cel bun. Din păcate acest lucru i-a fost fatal.

Concluzia anchetatorului a fost că o persoană care consumă alcool, într-un acces de furie poate depăși limita și poate comite o infracțiune gravă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*