Breaking News

Un băiat de 5 ani a murit după ce O MASĂ DE GRANIT I-A CĂZUT PE CAP la o nuntă

Incidentul s-a produs la un hotel din suburbia orașului Chicago, unde băiețelul participa alături de familie la o nuntă

Un băiat de 5 ani a murit după ce o masă de granit i-a căzut pe cap la o nuntă Un băiat de 5 ani a murit după ce o masă de granit i-a căzut pe cap la o nuntă
Distribuie:

Un băiețel de cinci ani a murit după ce polițiștii din suburbia orașului Chicago au spus că o masă de granit i-a căzut pe cap în timpul unei nunți care avea loc la un hotel, informează Daily Mail.

Poliția și paramedicii au fost chemați la hotelul Drake de pe North York Road din Oak Brook. Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, vinerea trecută. Ei au fost chemați printr-un apel de urgență la un copil căruia îi căzuse o masă cu blat de granit pe cap. Acesta nu mai dădea semne de viață și nu răspundea la niciun stimul.

Primul ajutor i-a fost acordat de un medic de urgență care participa și el la nuntă. Medicul i-a aplicat primele manevre de resuscitare băiatului. Băiețelul de cinci ani, a fost identificat ca fiind Luca Berlingerio, din Glenview. El a fost apoi dus de urgență la spitalul Elmhurst Memorial, unde a fost declarat mort din cauza traumatismului grav provocat la cap.

O masă de granit i-a căzut pe cap

Anchetatorii au spus că Luca era la recepția hotelului împreună cu părinții săi. El s-a urcat pe o masă care era în spatele unei canapele, într-o zonă deschisă unde stăteau și alți copii. În timp ce copiii se ridicau pentru a pleca, băiețelul de cinci ani era în picioare pe masa de granit. Când a vrut să coboare se pare că a alunecat. În cădere, el s-a apucat de marginea mesei cu degetele pentru a-și atenua căderea. Din nefericire a tras peste el și masa cu blatul masiv de granit, care l-a lovit la cap, provocându-i o rană semnificativă. Filmul incidentului a fost povestit de poliție, după ce anchetatorii au vizionat camerele de supraveghere.

Familia prezentă la fața locului l-a găsit inconștient și a dat alarma. Un medic de urgență aflat și el la nuntă a început manevrele de resuscitare. A fost chemată printr-un apel al 911 și o ambulanță. Băiețelul a fost dus de urgență la spital, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Un prieten a lansat o strângere de fonduri online. Cei care doreau, puteau dona bani pentru a ajuta familia băiețelului cu cheltuielile de înmormântare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*