Breaking News

Ginecologul supranumit „COLECȚIONARUL DE UTERE” a efectuat histerectomii tuturor pacientelor sale la un centru de imigrare din Georgia

Denunțul a fost făcut de o asistentă de la respectivul centru, aceasta susținând și faptul că oficialii au refuzat să testeze deținuții pentru Covid-19

Centrul de Detenție al districtului Irwin din Ocilla Centrul de Detenție al districtului Irwin din Ocilla -Statele Unite ale Americii
Distribuie:

Un ginecolog supranumit „colecționarul de utere” a efectuat histerectomii „tuturor pacientelor pe care le-a consultat” într-o unitate de detenție pentru imigranți din Georgia, a afirmat o asistentă care a făcut denunțul, informează Daily Mail.

Plângerea făcută către Departamentului de Securitate Internă se bazează pe relatările unei asistente autorizate pe nume Dawn Wooten. Aceasta a lucrat cu normă întreagă la Centrul de Detenție din districtul Irwin până în luna iulie, când a fost retrogradată.

Asistenta a povestit că ginecologul a făcut histerectomie la aproape toate pacientele sale. Ea mai afirmă că doctorul a mai făcut și greșeli medicale nepermise. Dă ca exemplu cum a scos greșit ovarul unei tinere. Trebuia să-i scoată ovarul stâng, deoarece avea un chist ovarian pe acesta. În schimb i-a scos ovarul drept. Femeia a fost extrem de supărată când a trebuit să se întoarcă pentru a-i scoate și ovarul stâng. Totul s-a încheiat cu o histerectomie totală. Tânăra își dorea copii. Era îngrozită de faptul că trebuie să se întoarcă acasă și să-i spună soțului ei că nu mai poate avea copii.

„Colecționarul de utere” nu se știe dacă avea consimțământul femeilor

Asistenta a spus că numărul femeilor care au urmat procedura a fost foarte mare. Acest lucru a determinat-o pe ea și colegii ei să pună la îndoială necesitatea acestei proceduri. Femeia a spus că bărbatul părea un colecționar de utere. Discuta de multe ori acest aspect cu colegii ei de muncă. Ea mai spune că nu este clar dacă femeile au consimțit cu bună știință la aceste operații. Asistentele și-au exprimat îngrijorarea cu privire la practicile acestui medic a cărui identitate este protejată.

Poate ești interesat:

 

Respectivul centru de imigrare este în Ocilla, o localitate la aproximativ 320 de kilometri sud de Atlanta. Acesta găzduiește bărbați și femei deținuți de către o agenție care se ocupă de imigrație și execuție vamală în SUA (U.S. Immigration and Customs Enforcement). Agenția spune că nu comentează, dar că ia în serios toate acuzațiile aduse.

„Acestea fiind spuse, în general, acuzațiile anonime, nedovedite, făcute fără niciun fel de date care să poată fi verificate, ar trebui tratate cu scepticismul adecvat pe care îl merită”, a spus agenția într-un comunicat. Între timp, analizează plângerea de 27 de pagini depusă de un grup de avocați. Aceasta conține numele deținutelor afectate și declarațiile detaliate ale asistentei medicale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*